Sambata, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Arta designului floral

Arta designului floral

Email Imprimare

Flowers Garden si Old City deschid seria de ateliere dedicate designului floral sambata, 12 iunie 2010, intre orele 11.00 si 13.00, in Gradina Old City din Centrul istoric (Strada Lipscani, nr. 45). Va puteti astfel apropia de lumea florilor, prezente discrete si fidele in viata noastra.
Veti avea posibilitatea sa va familiarizati cu lumea lor pas cu pas, de-a lungul catorva saptamani. In cadrul atelierului veti invata realizarea de aranjamente inspirate, dar si trucuri care asigura florilor prospetime si o viata mai lunga.

Atelierele sunt tematice, astfel incat fiecare cursant va avea prilejul sa isi dovedeasca indemanarea si creativitatea.
Designerul florist Stefan Ditu duce mai departe pasiunea pentru flori, mostenita de la tatal sau. A obtinut de curand un important Premiu III la Best Flowers Designer Exhibition 2010.
Sunteti asteptati la o intalnire cu flori, stari si culori!
Cost atelier: 80 lei (include consumatie, materiale, flori).
Limita maxima de persoane admise: 20.
Pentru inscrieri si detalii despre eveniment puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0740.893.712 sau 0723.270.430 sau puteti scrie la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

www.flowers-garden.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.