Miercuri, 19 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Tu ce vrei sa fii cand vei fi mare?

Tu ce vrei sa fii cand vei fi mare?

Email Imprimare

BEST Bucuresti te invita sa participi la 360 Career Event, eveniment ce isi redeschide portile in perioada 9-13 martie 2015 la Romanian-American Foundation si Biblioteca Centrala UPB. Scopul evenimentului este de a aduce mai aproape studentii de companii, prin participarea la multiple activitati orientate pe informarea, instruirea si consolidarea viitorului lor profesional. Astfel, tinerii vor putea afla ultimele noutati din mediul profesional, luand contact direct cu reprezentantii companiilor participante Accenture, BRD, Enel, Misys, Oracle, P&G, Schneider si Stefanini.

In cadrul evenimentului, studentii vor avea oportunitatea de a participa la urmatoarele activitati:
- Workshop-uri, in cadrul carora studentii isi vor putea pune in valoare gandirea strategica, creativitatea si abilitatile tehnice prin rezolvarea unor aplicatii propuse de companii;
- Training-uri ce presupun pregatirea profesionala a tinerilor prin intermediul unor teme menite sa stimuleze comunicarea si sa dezvolte spiritul de echipa al fiecaruia;
- Vizita la companie ce ofera studentilor posibilitatea de a cunoaste compania din interior, pentru a afla mai multe despre modul de functionare, dar si despre noile tehnologii pe care aceasta le dezvolta;
- Employers’ Lounge in cadrul careia studentii au oportunitatea de a discuta liber cu reprezentanti ai companiilor despre abilitatile necesare pentru a fi urmatorul angajat al companiei;
- Open Space Technology ce presupune discutii libere bazate pe topicuri propuse de studenti si pe impartasirea experientei de catre angajatii companiei.
Pentru a participa la 360 Career Event, studentii sunt invitati sa viziteze site-ul www.bestbucuresti.ro/360 si sa aplice pentru una sau mai multe dintre activitatile desfasurate. Totodata, acestia au posibilitatea de a-si uploada CV-ul catre companiile prezente la eveniment in vederea unui internship sau a unei cariere de succes.
BEST (Board of European Students of Technology) este o organizatie studenteasca non-guvernamentala si non-profit, bazata pe voluntariat, prezenta in 33 de tari din Europa, care ofera studentilor, printr-o gama diversificata de evenimente, posibilitatea de a invata si de a se dezvolta. Grupul local BEST din Universitatea Politehnica din Bucuresti este format din peste 70 de membri activi si a organizat in decursul celor 20 de ani de activitate evenimente care faciliteaza comunicarea si dezvoltarea studentilor atat pe plan local cat si international: 26 cursuri academice, 9 schimburi culturale, 15 competitii ingineresti si 19 evenimente de cariera.
360 Career Event este organizat cu sprijinul Universitatii Politehnica din Bucuresti, fiind recomandat de Radio 21. Printre partenerii media se numara si revista noastra, Dacic Cool.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.