Vineri, 17 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Conventia Internationala de Fitness, la Bucuresti

Conventia Internationala de Fitness, la Bucuresti

Email Imprimare

Cel mai asteptat eveniment de fitness al anului din Romania, singurul de acest gen, Conventia Internationala de Fitness, a ajuns la a sasea editie. Evenimentul va avea loc in perioada 19-20 martie la Rin Grand Hotel din Bucuresti. Pasionatii de fitness se pot antrena alaturi de zeci de presenteri din Italia, Grecia, Spania, Anglia, Suedia, Australia, Argentina si Grecia, dar si Romania. Amatorii de miscare se pot inscrie la clasele de fitness sustinute de antrenorii romani si internationali pe parcursul celor doua zile, contra unui bilet de participare care costa 250 de lei pentru intregul eveniment. Pretul special este valabil pana pe 15 martie 2016. Dupa aceasta data, biletul de participare va costa 400 de lei.

Specialistii in fitness vor prezenta publicului ultimele noutati din industrie (antrenament functional): Bosu, Circuite, Hiit, Insanity, Speed & Agility, Total Body, Plyometricworkout, Indoor Cycling, Aerobic, Dance & Step, Pilates, Body & Mind, Boot, AMP, Stret Ching. Conventia va aduce in fata iubitorilor fitness-ului cele mai apreciate si populare concepte ale industriei: Fight Club (Anglia), Body Art (Germania), SFT (Grecia), Kangoo Jumps (Elvetia), Steel programes (Argentina), Functional Shape (Romania), Corex, Zumba, Aqua Shape, Indoor, Cycling, Ultimate Pilates (Romania), Limitless (Romania), Rebound etc. Programul complet al Conventiei se gaseste pe pagina oficiala a Fitness Scandinavia School (www.fitness-scandinavia.ro). Programarile se pot face foarte simplu, accesand sectiunea inregistrare, unde puteti bifa cursurile la care doriti sa participati.

In premiera, expozitie cu intrare libera
Cea de-a sasea Conventie Internationala de Fitness va gazdui si Expozitia de produse si servicii din industria fitness-ului. Intrarea la expozitie este libera. Vor fi expuse produse dedicate sportivilor (suplimente alimentare, echipamente sportive, haine, aparatura etc.), produse ce promoveaza o viata sanatoasa (indulcitori, mancare sanatoasa, mancare RAW, bauturi etc.), servicii dedicate sportivilor sau celor care duc un stil de viata sanatos (clinici medicale, clinici de nutritie, sali de sport, SPA-uri, saloane de infrumusetare, lanturi de farmacii, companii de asigurare etc.).
Mai multe informatii despre Fitness Scandinavia pot fi gasite pe site-ul www.fitness-scandinavia.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.