Joi, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Cum le sta cel mai bine florilor? In buchet! Dar oamenilor? Impreuna!

Cum le sta cel mai bine florilor? In buchet! Dar oamenilor? Impreuna!

Email Imprimare

Sambata, 8 aprilie 2017, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, orele 12.00 - 19.00, Asociatia P.A.V.E.L. ne invita sa ne adunam in buchete de bucurie si de voie buna! flori, Florii si floricele, prin Copii atingem Stele este un eveniment caritabil organizat alaturi de Asociatia P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viata Este Luminoasa), asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave. Scopul evenimentului consta in promovarea cauzei copiilor cu diagnostic oncologic si strangerea de fonduri pentru sustinerea proiectelor dedicate tratamentului copiilor.

La copii, cancerul este curabil in proportie de 98%, daca se descopera la timp, in fazele initiale, si daca beneficiaza de tratamentul adecvat.

Programul evenimentului:
* Cine poarta Romania, daruieste Bucuria: se fac fotografii la minut in straie populare romanesti - Memories Fairy aduc o cabina foto in aer liber, Asociatia P.A.V.E.L.  va pune la dispozitie costume traditionale pentru intreaga familie, iar fotografiile in care voi purtati Romania vor fi printate pe loc sub forma de magneti foto. Astfel ne vom aminti ca avem magnet la traditiile de fapte bune.
La casuta cu minuni vor veni oaspeti de seama, oameni care fac bine Romaniei prin faptele lor, pe care ii veti putea cunoaste la eveniment  si pe care ii puteti lua acasa pe-un magnet.
* Aranjamente florale oferite de Floraria Iris - de bucurat florile care va inmiresmeaza viata! Sambata fiind sarbatoarea Floriilor, aici veti gasi flori care vor inflori bucurie si in viata copilasilor. Si desigur, daca aveti nume de floare, cu atat mai mult sunteti asteptati!
* Impletituri realizate de Povesti de Impletit - doamnele si domnisoarele vor avea parte de un rasfat ca-n basmele cu Ilene Cosanzene.
* Decoratiuni si suvenire manufacturate de copiii internati la Fundeni: cei prezenti vor putea face ca, prin donatiile realizate, povestile acestor copii sa treaca din frumoasa lume a basmului in lumea prezentului.
Fiecare produs cumparat (magnet foto, aranjament floral, suveniruri) inseamna o donatie pentru copiii aflati in lupta cu cancerul.

Asociatia P.A.V.E.L. este o organizatie nonprofit, apolitica si fara apartenenta religioasa. Infiintata in mai 1996, cu 21 de ani de activitate, asociatia ofera servicii socio-psiho-educationale copiilor cu cancer si familiilor acestora: asistenta sociala si juridica, scoala de spital, terapii prin arte combinate, terapie multisenzoriala, ajutor umanitar pentru situatii de urgenta, gazduire gratuita in Casa parintilor, tabere si excursii. Evenimentul va fi si un bun prilej de a intelege care sunt manifestarile si primele semne de ingrijorare ale cancerului la copii.
Anul acesta, pentru Florii, culegem florile rasarite din suflet! Oameni Buni, haideti la facut minuni!

Mai multe detalii gasiti pe www.asociatiapavel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.