Sambata, 2 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Teatrul Nottara selecteaza un spectator pentru Consiliul artistic

Teatrul Nottara selecteaza un spectator pentru Consiliul artistic

Email Imprimare

Pentru a fi mai aproape de public si a intelege mai bine asteptarile acestuia, Teatrul Nottara a decis sa ofere un loc in Consiliul artistic al institutiei unui spectator fidel, care va fi ales in perioada urmatoare din randul iubitorilor de teatru fara legaturi directe cu acest domeniu. Consiliul, care este alcatuit din 11 membri, are in componenta sa actori, regizori si oameni de teatru. De anul acesta, lor li se va alatura si o persoana din randul publicului, care sa reprezinte vocea spectatorilor si sa ofere o perspectiva proaspata si originala.

Ce va face acesta? Va asista la vizionarea spectacolelor inainte ca acestea sa iasa la public si va participa la discutiile ulterioare din cadrul consiliului, avand ocazia sa isi spuna parerea despre productia respectiva.
Intotdeauna am facut teatru pentru public. Acum ne-am dori sa il facem impreuna cu acesta! Suntem convinsi ca o persoana din exterior ne va ajuta sa intelegem si mai bine ce isi doresc sa vada oamenii atunci cand aleg sa petreaca o seara la Teatrul Nottara, a declarat Marinela Tepus, managerul institutiei.
In cazul in care v-ati dori ca acest loc special sa fie al dumneavoastra, lasati un comentariu pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara sau trimiteti un email la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , pana la data de 28 ianuarie 2021, in care sa spuneti care este spectacolul preferat vazut la Nottara si cum i l-ati recomanda unui prieten.
Castigatorul va fi anuntat pe site-ul institutiei, www.nottara.ro, in data de 1 februarie.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.