Marti, 24 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Teatrul Nottara anunta cea de-a VIII-a editie a Festivalului de Teatru Fest(in) pe Bulevard

Teatrul Nottara anunta cea de-a VIII-a editie a Festivalului de Teatru Fest(in) pe Bulevard

Email Imprimare

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Nottara, organizeaza cea de-a VIII-a editie a Festivalului International de Teatru Fest(in) pe Bulevard, eveniment teatral care va avea loc la Bucuresti, intre 11 si 24 octombrie 2021. Tema din acest an a festivalului este Criza pandemiei, iar programul cu spectacolele selectionate va fi facut public la inceputul lunii septembrie pe site-ul teatrului si pe pagina de Facebook a institutiei.

Mentionam faptul ca, avand, in acest an, un buget de austeritate, spectacolele din festival vor apartine teatrelor de stat si companiilor independente din Bucuresti. Vor participa si cateva teatre din tara, care vor veni in regim de turneu. Teatrul Nottara isi asuma invitarea unor oameni de teatru din tara si din cateva tari invecinate (in functie de posibilitati). Le multumim tuturor celor care inteleg situatia si doresc sa fie alaturi de noi, a declarat Marinela Tepus, managerul Teatrului Nottara.
Prin editia 2021, se pune in discutie felul in care s-au adaptat artistii la conditiile si restrictiile din pandemie, prin intermediul actului teatral, ca forma de arta cu cea mai mare implicare in viata sociala. O abordare complexa, cu multiple implicatii, atat in viata individului, cat si in cea a Cetatii.
In acest an, Fest(in) pe Bulevard va avea 10 sectiuni distincte.

Sectiuni Fest(in) pe Bulevard 2021:
1. Zilele Teatrului de pe Bulevard (Premiere in Fest(in))
2. Criza Pandemiei (Premiere in Fest(in))
3. MultiArt pentru Detinuti (editia a XII-a), la mijlocul lunii noiembrie
4. Bulevardul Comediei
5. Intalniri Teatrale - NottDependent (editia a II-a), intre 11 si 14 octombrie
6. Vedeta de langa tine (in cadrul Cafenelei lui Repi)
7. Lansari de carte/expozitii
8. Spectacole-lectura
9. Lansarea programului Teatrul Poesis, in parteneriat cu Teatrul National Marin Sorescu, Craiova (Premiul special al Senatului UNITER, acordat in cadrul Galei Premiilor UNITER, 2021)
10. Colocvii
Se remarca lansarea programului Teatrul Poesis si sectiunea dedicata teatrelor independente.
Festivalul de Teatru Fest(in) pe Bulevard a fost lansat de Teatrul Nottara in anul 2013 si a avut loc in fiecare an in luna octombrie, cu exceptia anului 2020, cand situatia pandemica a impus anularea sa. De-a lungul timpului, Fest(in) pe Bulevard s-a constituit intr-o oferta culturala complexa, moderna, inedita pe piata festivaliera din Romania.

Persoana de contact:
Paula Varga
Secretar literar
Tel.: 0734.783.461
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.