Luni, 1 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Concert Regal Vienez la Arenele Romane

Concert Regal Vienez la Arenele Romane

Email Imprimare

Primaria sectorului 4 si Centrul Cultural pentru Unesco "Nicolae Balcescu" prezinta concertul eveniment Regal Vienez, cu European Royal Orchestra, dirijor Florin Ciofica, si soprana Daniela Vladescu, vineri, 16 decembrie, ora 19.00, la Arenele Romane. Asociatia Teocta, producatorul concertului Regal Vienez, anunta publicul ca intreg evenimentul va avea loc intr-un cort incalzit, amplasat in incinta Arenelor Romane.

European Royal Orchestra a reusit sa se impuna ca una de prim-rang in peisajul muzical, dovada stand colaborarile sale cu prestigiosi dirijori si producatori de muzica de pe scena internationala. Concertul se bucura de participarea extraordinara a sopranei Daniela Vladescu, o voce inconfundabila si o prezenta charismatica pentru melomanii de toate varstele, o prezenta care va da farmec magiei muzicale a Regalului Vienez.
Din program: Liliacul, Dans ungar, Dunarea albastra, Kaiser Walzer, Radetzky Marsch si alte surprize muzicale.
Intrarea este libera.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.