Joi, 4 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Concert caritabil de Craciun organizat de Fundatia Montessori

Concert caritabil de Craciun organizat de Fundatia Montessori

Email Imprimare

Cu ocazia Craciunului, Fundatia Montessori din Romania va invita la un concert caritabil. In data de 23 decembrie 2013, cu incepere de la ora 11.00, pe scena Palatul National al Copiilor din Bucuresti vor fi prezente coruri de copii din diferite regiuni ale tarii, precum si din Europa. Repertoriul va fi alcatuit din cantece traditionale de Craciun, grupate sub deviza De Craciun, ajuta-ma sa fac singur!
Preturile biletelor vor fi intre 15 si 25 de lei, iar fondurile obtinute vor fi utilizate pentru primul centru educational Montessori gratuit pentru copii.

Pentru mai multe detalii, puteti contacta Fundatia Montessori prin intermediul e-mail-ului, scriind la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau sunand la numerele de telefon 0754.090.912 sau 0749.095.144.

Despre Fundatia Montessori din Romania

Misiunea Fundatiei Montessori din Romania este de a sprinji acest tip de pedagogie prin oferirea de mijloace necesare, in termeni operationali, organizatorici si financiari, prin finantarea formarii profesionale si a schimburilor de experienta, prin dotarea cu materiale pedagogice si prin informarea publicului interesat de pedagogia Montessori. Valorile pe care le promoveaza fundatia sunt cele care duc spre indeplinirea misiunii propuse, si anume: respectarea integritatii si a unei politici comune tuturor participantilor la acest proces; solicitarea sprijinului actorilor implicati in acest proces si a celor care il pot sprijini; profesionalism la standarde internationale superioare.
Website-ul fundatiei: www.montessoriromania.org
Pagina de facebook a fundatiei: www.facebook.com/fundatia.montessoridinromania. (Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.