Joi, 4 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Masculin/Feminin, la Teatrul de Comedie

Masculin/Feminin, la Teatrul de Comedie

Email Imprimare

Sunteti asteptati marti, 19 noiembrie, ora 19.00, la Teatrul de Comedie, str. Sfantul Dumitru nr. 2 (Centrul Vechi al Bucurestiului), la spectacolul Masculin/Feminin, scris si regizat de Lia Bugnar. Masculin/Feminin inseamna Marius Manole si Ilinca Manolache, cuplul atomic al teatrului contemporan, caruia i se alatura actorii Andrei Aradits, Laura Cret si Theodora Stanciu, ce ofera publicului energii creative esentiale completarii tabloului realitatii tragi-comice de pe scena vietii.

Biletele pentru piesa de teatru Masculin/Feminin sunt disponibile la casieria Teatrului de Comedie, deschisa de marti pana vineri, orele 13.30-19.30, si sambata, duminica orele 12.00-19.30). Pentru mai multe informatii apelati casa de bilete a Teatrului de Comedie la numarul de telefon 0213.159.137. Biletele pentru acest spectacol se pot achitiona si online, pe www.bilete.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.