Miercuri, 27 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni In parc, spectacol cu Rodica Lazar si Istvan Teglas

In parc, spectacol cu Rodica Lazar si Istvan Teglas

Email Imprimare

Comedia In parc, scrisa si regizata de Radu Iacoban, cu Rodica Lazar si Istvan Teglas, va avea loc sambata, 14 iunie, ora 22.00 la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari, nr. 14. Rodica Lazar si Istvan Teglas ne arata fata nevazuta a celebritatilor In parc.
O banca in parc. Mihai Eminescu si Veronica Micle, in miez de noapte, imediat dupa Revelion. Regele Ferdinand si Mita Biciclista punand tara la cale. Marele criminal Ramaru alaturi de Mihaela, una dintre victime. Un avocat si amanta sa, in zilele noastre. Fiecare are povestea lui, fiecare are problemele lui. Toate se intampla in acelasi loc, pe aceeasi banca. Cati dintre noi se gandesc la povestea obiectelor?
Cati dintre noi tin minte, cu exactitate, un loc dintr-un parc? Un copac, o banca, o statuie… Sa tina minte ca FIX pe banca aia s-au sarutat prima oara. Ori ca fix langa acel copac si-au intalnit jumatatea. Spectacolul
In parc este, in acelasi timp, o lectie de istorie. Replicile personajelor sunt reale, fiind extrase din scrisori ori din discutiile dintre personaje. (Emil Calinescu)
Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor, la numerele de telefon 0736.414.244, 0213.161.682, zilnic intre orele 12.00 si 19.00.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.