Vineri, 5 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Distractie romaneasca la evenimentul Dor de casa

Distractie romaneasca la evenimentul Dor de casa

Email Imprimare

Interesul publicului pentru evenimentul Dor de casa reflecta pe deplin conexiunea stransa a romanilor din diaspora cu tara. Evenimentul, care va avea loc in 24 mai 2015, va fi o petrecere campeneasca, iar scopul sau este acela de a reuni mii de romani intr-o locatie reprezentativa, iconica din Londra, unde o frantura din Romania traditionala, autentica sa fie adusa publicului larg. Numele acestui eveniment este, desigur, o metafora, caci dorul de casa se manifesta, de obicei, prin actiunile noastre, prin respectarea originilor, a tarii din care venim.
Evenimentul Dor de casa promoveaza imaginea Romaniei in Marea Britanie prin arta traditionala, muzica usoara si populara, expozitii de mestesuguri, gastronomie si targ de produse artizanale. Acestui demers i s-au alaturat numeroase grupuri de romani din Londra care au simtit nevoia unei implicari mai active in prezentarea comunitatii romanesti din Marea Britanie prin manifestari culturale vizibile, de amploare, cum este si cel de fata.

Nume mari din lumea spectacolului vor veni din Romania sa incante comunitatea romaneasca din Marea Britanie. Spectacolul va fi un adevarat eveniment de familie, copiii avand o zona special amenajata de catre scoala de televiziune Junior International, in care se vor desfasura o serie de activitati dintre cele mai atractive, inclusiv o defilare a costumelor populare pe scena mare a festivalului.

Organizator: Romanian Events Production Ltd
Data si ora: 24 mai 2015, orele 12.00 – 20.00
Locatia: Allianz Park, Greenlands Lane, Hendon, Londra, NW4 1RL

Reprezentatii artistice: Florin Vasilica si Grupul Teleormanul, Mariana Deac, Robert Pumnea, Fratii Trifoi, Livia Constantinescu, Cornelia si Lupu Rednic, Romica Ifrim, Remus Stana, Iulian Pascal feat. Vyo, Adda si Smiley.
Prezentatorul spectacolului: actorul Varu’ Sandel 
Parteneri: Revista romano-engleza Romania in contact, Anuntul romanesc, Gazeta de Romania, Marketology, Ro Events UK, Romanian Folklore Fest, Gazeta Romaneasca, Junior International TV, Levenes Solicitors, Cappagh, Ria, Anglia Mea, Anuntul de UK, Romani in UK.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.