Miercuri, 8 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Habemus bebe, spectacol de teatru la MNAR

Habemus bebe, spectacol de teatru la MNAR

Email Imprimare

Sambata, 19 martie 2016, ora 16.00, Muzeul National de Arta al Romaniei va invita sa participati la spectacolul de teatru Habemus bebe, in regia lui Robert Balan, scris de o mama (Elena Vladareanu) si interpretat de trei actrite (Dana Voicu, Carmen Florescu, Lala Misosniky), care sunt, la randul lor, mame. Performance-ul vorbeste despre experienta maternitatii, despre conditia femeii-artist, despre confuzie si crize, despre identitate si panica, despre limite, corp si nutritie.

Habemus bebe este un spectacol despre confuzie, despre fragilitate, despre emotii, despre frumusete, despre femei puternice, despre mame. Mult timp dupa ce am nascut nu m-am mai gandit la literatura, desi ea era undeva acolo. Cand ramaneam pentru cateva minute singura, incercam sa verbalizez ceea ce mi se intampla, dar curand mi-am dat seama ca este imposibil. Nici un cuvant, nici un singur cuvant nu poate descrie ce se intampla cu mine atunci cand imi tineam fetita in brate. Sau cand statea la san. Sau cand o priveam minute in sir in timp ce dormea. Sau cand ii tineam talpile lipite de obrajii mei. Ce a ajuns in cuvinte sunt eu. Cu schimbari, cu frustrari, cu ezitari, confuza, neincrezatoare, apucata, panicata, nedormita, cu burta, instinctuala, citind tot mai multe despre nutritie si cresterea copilului si punandu-mi tot mai multe intrebari - de fapt, variante la „oare fac bine ce fac?”. Asa a aparut Habemus bebe, spune Elena Vladareanu.
Evenimentul va avea loc in cadrul expozitiei Egal. Arta si feminism in Romania moderna, deschisa la sediul MNAR, la parterul Galeriei Nationale. Accesul se face pe baza unei rezervari prealabile prin e-mail la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la telefon 021 314 81 19021.314.81.19. Intrarea este libera. Numar maxim de locuri: 90. Va rugam sa va prezentati cu cel putin 15 minute inainte de inceperea spectacolului!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.