Marti, 4 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul cadourilor de Paste - Invie Traditia

Targul cadourilor de Paste - Invie Traditia

Email Imprimare

In perioada 11-15 aprilie 2022, intre orele 10:00 si 16:00, sunteti asteptati in showroomul Invie Traditia din str. Mihai Eminescu nr. 142, sector 2, din Bucuresti, cu o selectie generoasa de produse, adunate din toate zonele tarii, care pot constitui un cadou deosebit de Paste. Cand ne gandim la sarbatorile pascale, ne aducem aminte cu drag de copilarie si de traditiile si obiceiurile poporului nostru. Din acest motiv, evenimentul, denumit Targul cadourilor de Paste, aduce vizitatorilor ocazia de a reda atmosfera prin articolele autentice pregatite.

Simbolul sarbatorii, ouale rosii, vor fi nelipsite, aici se remarca o categorie de oua imbodobite, cunoscute sub numele de oua incondeiate in Bucovina. Veti descoperi, de asemenea, vinuri, cozonaci si bunatati traditionale, propuneri de pachete si cosuri cadou, dar si lumanari naturale, stergare si ceramica autentica.
Invie Traditia sustine si incurajeaza mestesugurile vechi de secole, nascute la sat, care fac parte din bogatiile si patrimoniul cultural al Romaniei. Produsele expuse in cadrul targului sunt procurate direct de la mestesugarii locali, la preturi corecte, pentru a le permite acestora sa aiba acces spre o noua zona de desfacere.
Cateva dintre cadouri se regasesc pe site-ul de prezentare si vanzare: www.invietraditia.ro.
Invie Traditia este un proiect national de sustinere a mesterilor populari si de conservare a mestesugului, prin documentarea si promovarea artei populare, inca prezenta in principalele zone etnografice ale Romaniei.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.