Luni, 17 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri BookLand te incita la lectura!

BookLand te incita la lectura!

Email Imprimare

Din 31 octombrie pana pe 23 decembrie, cartile va dau intalnire la cea de-a doua editie a Targului de carte urban BookLand. Sunteti invitati in lumea cartilor, intr-un univers ancorat in realitatea cotidiana, in care lectura merge mana in mana cu diversitatea si modernismul, in spatiul familiar si prietenos al celor opt mall-uri bucurestene: Baneasa Shopping City, Sun Plaza, City Mall, Plaza Romania, Bucuresti Mall, Liberty Center, Afi Palace Cotroceni si Unirea Shopping Center.
La doar 6 luni de la lansarea sa pe piata, BookLand, primul targ de carte organizat in mall, a reusit sa convinga peste 2,5 milioane de romani ca lectura poate deveni o activitate cel putin la fel de placuta precum shopping-ul, jocul de bowling sau discutiile la o cafea.
Ca noutate, editia a doua a targului urban de carte va fi organizata sub forma unui turneu in toate cele opt mall-uri din Bucuresti si va promova cartea alaturi de alte proiecte culturale timp de opt saptamani, incepand cu 1 noiembrie in Liberty Center.
La fel ca la prima editie, Targul de carte urban BookLand le propune vizitatorilor sa se bucure de placerea lecturii in spatii sociale alternative, neconventionale. Sunteti asteptati la o intalnire cu o varietate bogata de titluri de carte, de la beletristica la albume de arta, dictionare, ghiduri pentru profesionisti si editii de colectie. Pentru ca lectura sa fie pe placul tuturor, cei care prefera suportul electronic in locul traditionalei hartii pot gasi la BookLand si aceasta varianta, sub forma e-readerelor. Atmosfera va fi intregita de evenimente conexe, precum lansari multimedia sau spectacole de muzica si dans.
Intrarea la Targul de carte urban BookLand este libera.
Orarul de vizitare a Targului BookLand in Liberty Center: de marti, 1 noiembrie, pana duminica, 6 noiembrie, intre orele 10.00 si 22.00.

Itinerariul BookLand in perioada 1 noiembrie - 23 decembrie 2011:
1-6 noiembrie - Liberty Center
8-13 noiembrie - Sun Plaza
15-20 noiembrie - City Mall
22-27 noiembrie - Plaza Romania
29 noiembrie - 4 decembrie - Bucuresti (Vitan) Mall
6-11 decembrie - Baneasa Shopping City
13-18 decembrie - Afi Palace Cotroceni
20-23 decembrie - Unirea Shopping Center

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.