Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri CBS & Bijoux - Targul de cadouri de Craciun, decoratiuni si suveniruri

CBS & Bijoux - Targul de cadouri de Craciun, decoratiuni si suveniruri

Email Imprimare

Intre 1 si 4 decembrie, in pavilionul C1 din incinta Romexpo se va desfasura CBS & Bijoux - Targul de cadouri de Craciun, decoratiuni si suveniruri. Destinat atat publicului larg, cat si firmelor care doresc sa-si imbunatateasca portofoliul de produse, CBS este locul ideal unde puteti gasi cadouri pentru cei dragi la preturi avantajoase.

La cel mai mare targ al sarbatorilor de iarna, vizitatorii sunt asteptati in trei saloane tematice: Salonul de Craciun, Salonul de Cadouri si Salonul de Decoratiuni. La CBS puteti alege cadourile potrivite dintr-o gama extrem de variata de produse, de la jucarii si dulciuri la articole vestimentare, cosmetice sau parfumuri.
Cei interesati de bijuterii, ceasuri, pietre pretioase si semipretioase vor gasi la Salonul Bijoux din cadrul CBS idei speciale de cadouri. Bijoux isi propune prezentarea numelor consacrate de designeri, producatori si distribuitori de bijuterii, ceasuri si accesorii, lansarea si prezentarea colectiilor tinerilor designeri si a producatorilor nou-intrati pe piata de profil, precum si facilitarea accesului direct catre bijuteria de designer, care inseamna concept, unicitate si autenticitate.
De la Targul de cadouri de Craciun, decoratiuni si suveniruri nu vor lipsi manifestarile conexe, precum concerte, tombole si scenete de Craciun, pentru cei mici si pentru cei mari deopotriva.
Programul de vizitare a Targului de cadouri de Craciun, decoratiuni si suveniruri este urmatorul: 1-3 decembrie, intre orele 10.00 si 18.00, 4 decembrie, intre orele 10.00 si 16.00. Pretul unui bilet de intrare este de 5 lei. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.