Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Sanatate pentru trup si suflet la Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare

Sanatate pentru trup si suflet la Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare

Email Imprimare

In weekend-ul care tocmai s-a incheiat, Romexpo a gazduit a doua editie a Festivalului de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare (TMA). Organizata in parteneriat cu Camerele de Comert din Romania si Asociatia Nationala a Terapiilor Complementare din Romania (ANATECOR), manifestarea a reunit, si de aceasta data, specialisti in domeniu si peste 73 de companii preocupate de imbunatatirea calitatii vietii.

Aceasta editie a festivalului s-a desfasurat intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa, reunind un mix de expozanti de top, traineri si terapeuti de talie internationala, intr-unul dintre cele mai dinamice festivaluri destinate dezvoltarii personale din Romania.
Gandit astfel incat sa faciliteze accesul la informatie tuturor persoanelor interesate de gasirea echilibrului intre minte, trup si suflet, Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare le-a oferit vizitatorilor prilejul de a lua parte la o serie de prelegeri pe teme variate, sustinute de specialisti din domeniul medicinei alternative, al produselor naturiste, al stiintelor si terapiilor spirituale si al terapiilor complementare. Gheorghe Iovu, meloterapeut, a cantat live pe toata perioada evenimentului, contribuind la crearea unei atmosfere relaxante. Oreste Teodorescu si Florentina Opris au discutat direct cu publicul vizitator aspecte legate de sanatate si armonie interioara. Una dintre prezentarile dedicate beneficiilor tratamentelor naturiste atat in cazul afectiunilor, cat si pentru prevenirea imbolnavirii si dezvoltarea unui stil de viata sanatos, a fost Fitoterapia, Sanatate pentru omul modern, sustinuta vineri, 16 martie, de doamna Anca Daniela Raiciu, doctor in Stiinte Farmaceutice, vicepresedintele Asociatiei Cosmetologilor din Romania si director de marketing Hofigal.
Expozantii au prezentat vizitatorilor cosmetice naturale, ceaiuri, sucuri, energizante - toate naturale, carti, CD-uri cu muzica de relaxare, dar si bijuterii cu pietre semipretioase, arta decorativa, produse apicole si practici de medicina alternativa. Pe langa cunostintele necesare unei vieti sanatoase, Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare a propus si solutii de terapie prin vacanta, dat fiind ca o atmosfera relaxata ne poate imbunatati starea de sanatate. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.