Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Antique Market, antichitati si obiecte de colectie pe alese

Antique Market, antichitati si obiecte de colectie pe alese

Email Imprimare

La sfarsitul lunii, pasionatii de obiecte de arta si antichitati sunt invitati la prima editie din acest an a Targului Antique Market, ce va avea loc la Romexpo, in perioada  29 martie-1 aprilie. Antique Market se doreste a fi un punct de convergenta pentru artisti, iubitorii de arta si colectionarii de obiecte ce poarta amprenta timpului.
In Romania, piata antichitatilor cunoaste, in ultimii ani, o dezvoltare rapida. Pe fondul caderii pietei imobiliare, investitia in obiecte de arta si in obiecte vechi de valoare este privita ca o oportunitate care, in conditiile unor evaluari corecte, ofera posibilitatea unor profituri generoase. Cum aproape 5% dintre romani poseda colectii de obiecte valoroase mai vechi sau mai noi, de la timbre sau ilustrate la tablouri de patrimoniu, in afara investitorilor importanti, evenimentul mizeaza si pe interesul unui public avizat.
Cu prilejul Antique Market, expozantii vor prezenta vizitatorilor piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, vehicule de epoca si multe altele. Antique Market isi propune sa devina o manifestare expozitionala de referinta, dat fiind ca, in prezent, in Romania si in Europa de Est nu exista un targ de antichitati de amploare.
Pentru mai multe informatii despre eveniment accesati pagina www.antiquemarket.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.