Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Tehnologie de varf in domeniul medical la ROMMEDICA 2012

Tehnologie de varf in domeniul medical la ROMMEDICA 2012

Email Imprimare

Targul International de Medicina si Farmacie ROMMEDICA isi va deschide portile in perioada 24-27 aprilie 2012, la Romexpo, pentru a gazdui ce-a de-a XXII-a editie a celui mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical. Manifestarea expozitionala constituie o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate, atat din mediul public, cat si din cel privat, din urmatoarele sectoare: electro-medicina, chirurgie, medicina de urgenta, medicina de recuperare, echipamente si dotari pentru spitale si clinici, produse farmaceutice, IT&C medical, oftalmologie si componente optice, aparatura de laborator, servicii medicale, finantare si leasing, estetica medicala, infrumusetare si fitness, publicatii de specialitate.
Pe toata perioada expozitiei, publicul vizitator va putea asista la prezentari si demonstratii live ale tehnologiilor si inovatiilor propuse de firmele participante. In completarea manifestarii expozitionale, organizatorii au gandit si pentru aceasta editie un program de evenimente conexe – conferinte, seminarii, mese rotunde si workshop-uri, pentru a facilita accesul direct la informare si networking cu reprezentantii companiilor producatoare si importatoare de aparatura de profil.
ROMMEDICA este un eveniment organizat de Romexpo in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si in parteneriat cu Colegiul Medicilor din Romania.
Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul: marti, 24 aprilie, miercuri, 25 aprilie, si joi, 26 aprilie, intre orele 10.00 si 18.00, vineri, 27 aprilie, intre orele 10.00 si 16.00.
Pentru mai multe informatii, accesati site-ul www.rommedica.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.