Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Weekend inflorit la Expo Flowers & Garden

Weekend inflorit la Expo Flowers & Garden

Email Imprimare

Duminica, 1 aprilie, s-a incheiat cea de-a patra editie a targului Expo Flowers&Garden - expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit. Manifestarea expozitionala s-a bucurat din nou de succes, toti cei pasionati de realizarea aranjamentelor florale, precum si cei aflati in cautarea unei idei sau solutii pentru amenajarea gradinii gasind la Expo Flowers&Garden produsele sau sfaturile necesare.

Pentru patru zile, Pavilionul C2 din Complexul Expozitional Romexpo a fost locul de intalnire pentru cultivatorii profesionisti de flori ┼či plante, reprezentantii companiilor de peisagistica, florarii profesionisti si distribuitorii de flori, designerii peisagisti, distribuitorii de produse necesare intretinerii spatiilor verzi si proprietarii de sere. La Expo Flowers&Garden, cei interesati de amenajarea si intretinerea gradinilor si a teraselor sau de realizarea aranjamentelor florale au fost intampinati cu o paleta de produse extrem de variata, de la seminte si bulbi, seminte si rulouri de gazon si flori taiate la arbori si arbusti ornamentali, ornamente si mobilier de gradina, elemente de design, tratamente fitosanitare, unelte si produse de ingrijire pentru horticultura.
Pe toata perioada de desfasurare a Expo Flowers&Garden au fost organizate evenimente conexe, dedicate publicului pasionat de arta si ambientare floristica. La standul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, vizitatorii au asistat la prezentari de proiecte si ateliere, unul dintre cele mai interesante fiind atelierul de ikebana. Absolventii de peisagistica au prezentat publicului, in cadrul unei expozitii, proiectele lor de diploma, dar si alte proiecte premiate la nivel international. La cursul de aranjamente florale, fiecare participant a obtinut si un certificat de participare. Cadrele didactice ale Facultatii pentru Amenajari Peisagistice au oferit consultanta tuturor celor interesati de acest domeniu.
Expo Expo Flowers&Garden a fost organizat in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.