Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Weekend in universul antichitatilor, la Antique Market

Weekend in universul antichitatilor, la Antique Market

Email Imprimare

La sfarsitul saptamanii trecute, pavilionul A din Complexul expozitional Romexpo a gazduit o noua editie a Targului Antique Market. Cei peste 50 de expozanti au prezentat vizitatorilor piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, dar si vehicule de epoca.
Pe durata celor patru zile de desfasurare, Antique Market a fost locul de intalnire al artistilor, al pasionatilor de arta si al colectionarilor. Dat fiind ca, in prezent, in Romania si in Europa de Est nu exista un targ de profil de anvergura, Antique Market isi propune sa devina o manifestare expozitionala de referinta, cu atat mai mult cu cat evenimentul mizeaza, la fiecare editie, pe interesul unui public avizat, iubitor de obiecte valoroase mai vechi sau mai noi, de la timbre sau ilustrate la tablouri de patrimoniu.
Targul Antique Market este organizat intr-un context favorabil pietei antichitatilor din Romania. Acum, pe fondul caderii pietei imobiliare, investitia in obiecte de arta si in obiecte vechi de valoare este considerata o oportunitate care, in conditiile unor evaluari corecte, ofera posibilitatea unor profituri generoase.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.