Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Lasati-va invaluiti de magia sarbatorilor de Pasti, la Galeria Dalles

Lasati-va invaluiti de magia sarbatorilor de Pasti, la Galeria Dalles

Email Imprimare

Primavara si-a intrat in drepturi si deja ne-a vrajit cu prospetimea si vitalitatea ei. Cuprinsi de aceasta stare, incepem sa ne pregatim pentru cea mai importanta sarbatoare a anului, Pastile. Ca in fiecare an, pe 7 aprilie, Galeria Dalles isi deschide portile pentru a primi cum se cuvine traditiile si mestesugurile romanesti specifice sarbatorii pascale.
Aceasta editie a Targului de Pasti aduce un numar mare de expozanti din cele mai diverse domenii. Mesterii populari vor dezvalui vizitatorilor secretul incondeierii oualelor, dar si al icoanelor pictate pe piatra, lemn sau sticla. Spiritul sarbatorii Pastilor va fi redat si de obiectele din ceramica sau de cele cioplite in lemn, precum si de aranjamentele si decoratiunile specifice.
Va asteptam cu pasca si cozonaci irezistibili, care abunda de nuca si cacao, dar si cu delicatese din ciocolata belgiana cu condimente (lavanda, menta, lamaita, lemn dulce, coriandru si multe altele) sau din ciocolata artizanala produsa special pentru Pasti. Cei mici se vor bucura de iepurasii din turta dulce, de casutele si ouale din ciocolata.
Ca sa descoperiti ce noutati si, mai ales, ce bunatati aduce iepurasul la Targul Cadourilor de Pasti, sunteti invitati la Galeria Dalles, de pe 7 pana pe 14 aprilie, zilnic intre orele 10.00 si 20.00. In ultima zi, pe 14 aprilie, targul este deschis pana la ora 16.00. Intrarea este libera.
Pentru mai multe detalii, accesati site-ul www.dallesrevolution.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.