Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul international Dunarea si Delta

Targul international Dunarea si Delta

Email Imprimare

Intre 28 si 30 iunie 2012, sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe si in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, la Romexpo se desfasoara editia a II-a a Targului International Dunarea si Delta.
La nivel european exista o preocupare referitoare la valorificarea potentialului natural, strategic si economic al macro-regiunii Dunarea. Aceasta a doua edite a Targului doresta sa ofere un sprijin real in incurajarea si dezvoltarea parteneriatelor dintre autoritatile locale si regionale, precum si dintre autoritati, mediu privat si organisme neguvernamentale, prin generarea de proiecte pentru cresterea nivelului economic al macro-regiunii Dunarea.

Vor participa in calitate de expozanti autoritati, institutii publice locale si regionale implicate in implementarea, coordonarea si aplicabilitatea programelor de cooperare regionala in toate domeniile prioritare indentificate in Strategia Dunarii, si anume transport, energie, turism, protectia mediului, dezvoltare rurala, tehnologii informationale si de comunicatii, cultura, educatie si cercetare. De asemenea, vor fi prezenti si reprezentanti ai comunitatii de afaceri si ai mediului neguvernamental.
Pentru mai multe informatii, accesati siteul www.delta-expo.ro. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.