Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul iconarilor si al mesterilor cruceri la MTR

Targul iconarilor si al mesterilor cruceri la MTR

Email Imprimare

Muzeul Taranului Roman va invita in perioada 14-16 septembrie la Targul iconarilor si al mesterilor cruceri, expozitie in cadrul seriei Portret/Atelier. Targul iconarilor si al mesterilor cruceri din 2012 pastreaza structura anilor trecuti si ramane un targ mic, care isi doreste sa fie mai aproape de atmosfera unui praznic, de celebrarea uneia dintre cele mai importante sarbatori ale Ortodoxiei: Inaltarea Sfintei Cruci, in 14 septembrie.
Descoperiti ca de obicei in targ: praznicare, sfinti protectori, sarbatorile mari, heruvimi desprinsi din cetele ingeresti, crucea in variante neimputinate, toate inchipuite pe icoane pe lemn, icoane pe sticla, icoane de vatra, cruci de mana, pristolnice, miniaturi religioase, izvoade, pecetare, mozaicuri, obiecte si lucrari care au ca sursa mestesugurile iconarilor si ale artistilor. Praznicul va fi insotit cu suc de mere, turta dulce, dulceturi, miere si prajituri de casa.
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.