Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri O noua editie a targului INDAGRA

O noua editie a targului INDAGRA

Email Imprimare

In perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, Centrul Expozitional Romexpo gazduieste o noua editie a targului INDAGRA, targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii si zootehniei. Editia de anul acesta, desfasurata sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, va reuni peste 400 de firme, din 22 de tari, pe o suprafata de 30.000 metri patrati, in sase pavilioane Romexpo.
INDAGRA 2012 reprezinta cea mai complexa manifestare de profil din Romania, destinata promovarii potentialului zootehnic autohton, produselor traditionale bio, dar si promovarii soiurilor de vin romanesti recunoscute pe plan international. Tematica sub care se desfasoara aceasta editie vizeaza domeniile agricultura, zootehnie, viticultura, echipamente de protectie si lucru, laboratoare si aparatura, finantari, consultanta si proiecte, organisme de certificare si bursa de joburi in domeniu.
Editia INDAGRA din acest an va fi completata de evenimente conexe. Vizitatorii sunt asteptati sa participe la forumuri, seminarii si concursuri organizate de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. La INDAGRA vor fi deschise Salonul de Pasari Rare, organizat de catre Uniunea Crescatorilor de Pasari din Romania, concursul National de Taurine si expozitia celor mai valoroase rase de ovine, caprine, cabaline si bovine, prezentate de catre Agentia Nationala pentru Ameliorare si Reproducere in Zootehnie. Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul: miercuri, 31 octombrie - sambata, 3 noiembrie, intre orele 10.00 si 18.00, duminica, 4 noiembrie, intre orele 10.00 si 16.00. Pretul biletului de intrare este de 15 lei. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.