Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri In cautarea cadoului perfect

In cautarea cadoului perfect

Email Imprimare

Atunci cand alegem un cadou pentru cineva este necesar sa tinem cont si de relatia pe care o avem cu persoana respectiva. Este o mare diferenta intre cineva din familie si un sef sau un partener de afaceri! Evident, cadourile pentru colegi si parteneri sunt mai conventionale - nu iti poti permite sa le oferi aceleasi lucruri ca rudelor sau prietenilor. Si aici, lucrurile sunt nuantate. Daca este vorba de un sef sau de un partener de business foarte important, poti exprima relatia pe care o ai cu acesta prin cadoul oferit. Obiectul ales ar trebui sa fie neutru si sa indice, in subsidiar, cum vedem relatia respectiva in viitor.

Daca este o relatie importanta, de mare incredere reciproca, poate cel mai potrivit ar fi un obiect care exprima soliditatea, masivitatea. Daca e o relatie de afaceri aflata la inceput, cadoul ar trebui sa exprime o incurajare. Daca e o relatie conjuncturala, de rutina, probabil ca vom opta pentru un cadou mai conventional: o sticla de bautura de calitate, o cravata sau un set de barbierit.
Desigur, daca e vorba de un vechi coleg de firma, putem merge un pic mai departe, fiind chiar un pic glumeti si oferindu-i un obiect-surpriza sau ceva haios, mai ales daca stim ca deschiderea cadourilor se va face in cadrul firmei.
In familie, lucrurile stau cu totul altfel. Cele mai importante cadouri le vom face, desigur, celor pe care ii iubim cel mai mult: sotiei sau sotului si copiilor. In functie de relatia pe care o avem cu alte rude, vom oferi ceva mai semnificativ sau, dimpotriva, ceva mai conventional. De exemplu, in cazul rudelor indepartate sau cu care nu avem o legatura stransa sau care sunt departe din punct de vedere geografic, ne vom rezuma la un telefon sau la o felicitare pe e-mail.
Uneori, acelasi obiect oferit pe post de cadou va fi total diferit, in functie de destinatar. De exemplu florile reprezinta un cadou foarte frecvent si obisnuit in orice ocazie. Totusi, nu vei oferi acelasi tip de flori oricarei femei. Un buchet de trandafiri rosii il vei oferi doar femeii iubite, in niciun caz... sefei sau partenerei de afaceri. In general, trandafirii sunt pentru persoane mai apropiate - daca e vorba de relatii mai distante sau mai conventionale, trebuie alese flori mai modeste si nu foarte colorate, ci mai discrete.
Aveti ocazia sa comparati si sa alegeti cele mai bune cadouri in perioada 29 noiembrie - 2 decembrie, cand la Sala Palatului din Bucuresti se desfasoara Targul de Cadouri de Sfantul Andrei si Sfantul Nicolae. Aici gasiti de toate, de la dulciuri la obiecte handmade si de la produse cosmetice si de intretinere pana la produse pentru casa si chiar produse de lux.
In cadrul targului este prezent si magazinul online Dacic Cool, care promoveaza produsele romanesti de calitate, pe care le ofera la preturi foarte avantajoase: produse alimentare si cosmetice din miere Apimond, produse cosmetice si suplimente nutritive Hofigal si produse cosmetice Gerocossen. La standul magazinului sunt organizate si degustari de vinuri Corcova.
Targul de Cadouri este organizat de Andrew Profesional Consulting. Mai multe detalii despre acest targ, precum si despre alte evenimente organizate de companie puteti gasi la adresa www.universulsanatatii.ro. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.