Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Sanatate pentru trup, echilibru pentru minte si armonie pentru suflet

Sanatate pentru trup, echilibru pentru minte si armonie pentru suflet

Email Imprimare

Daca vreti sa aveti grija de corpul vostru, daca vreti sa fiti mai creativi, daca vreti sa aveti o relatie buna cu cei din jur, daca vreti sa stiti ce va prevestesc astrele pentru anul in curs, cum sa scapati de anumite dependente sau cum sa folositi "Legea Atractiei" in viata voastra, atunci veniti la Body Mind Spirit Festival, in zilele de 1-3 martie, la Sala Palatului din Bucuresti. Aici gasiti locul ideal pentru informare si dezvoltare personala.

In cadrul expozitiei veti regasi: vitamine, suplimente nutritive, tincturi, ceaiuri, produse organice, cosmetice bio, bijuterii cu pietre semipretioase, terapie cranio-sacrala, terapie huna, invatatura dzogchen, machiaj mineral, uleiuri naturale presate la rece, fotografierea aurei, tehnici de respiratie holotropica, terapie bowen, terapie raindrop, produse de reechilibrare magnetica, tehnici de meditatie. In cadrul workshopurilor veti putea sa invatati de la specialisti ca: scriitorul Alexandru Mironov, scriitorul Pavel Corut, conferentiar Vasile Andru, astrolog Camelia Patrascanu, Shaman Howard G. Charing, conf. univ. dr. Diana Vasile, instructor Tao Costin Vasile, maestru Feng-Shui Cristina Groza, numerolog Valeriu Mihai Panoiu, trainer  Cristian Carstoiu.
La demonstratii sportive si manifestari artistice va veti putea incanta privirea cu: demonstratie de Taichi, aerobic, fitness, kangoo jumps, zumba, demonstratie de qigong,  tehnici de masaj thailandez, demonstratie de arte martiale, dans oriental, prezentari de moda. Un program special de mentalism ce exemplifica metode contemporane de influentare a deciziilor si citire a semnalelor inconstiente Influentarea directionata a perceptiei, sustinut de George Gabriel Mihai si cu participarea de exceptie a domnului Gheorghe Iovu, ce va sustine un recital de muzica terapeutica. Un program unic, ce  dezvolta: sanatatea pentru trup, echilibrul pentru minte si armonia pentru suflet. Intrarea este libera.
Program:
Vineri, 1.03.2013, orele 12.00 - 18.00.
Sambata, 2.03.2013, orele 10.00 - 18.00.
Duminica, 3.03.2013, orele 10.00 - 18.00.
Mai multe detalii gasiti pe www.bodymindspiritfestival.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.