Duminica, 20 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul AGRALIM, de la Iasi

Targul AGRALIM, de la Iasi

Email Imprimare

In 2013, cele mai importante evenimente din agricultura din zona de Nord-Est se vor desfasura la Iasi, in perioada 26-29 septembrie. Este vorba de cel mai mare targ agricol din zona Moldovei, Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM, Forumul Agricol si Balul Fermierilor. Aceste evenimente sunt organizate cu sprijinul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura si a directiilor pentru agricultura a judetelor din Moldova.

Targul AGRALIM ofera o reprezentare echilibrata a domeniilor de interes pentru fermieri si faciliteaza totodata intalnirea acestora cu specialisti din domeniu, ingineri agronomi, oameni de afaceri, directori si specialisti ai directiilor pentru agricultura, reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, specialisti din alte directii descentralizate, cadre universitare si reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si ai mass-media.
Editia din 2013 a Targului pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM va fi separata in trei zone de interes: AGROFARMA (Targ pentru agricultura, masini si utilaje agricole), organizata la Centrul Expozitional Providenta, AGROZOO (Targ de animale si pasari de rasa), organizata pe Platforma Expozitionala CUG, si AGROALIMENTA (Targ pentru industria alimentara si ambalaje) care va fi organizata la Centrul Expozitional Moldova.
Totodata, pentru a facilita comunicarea directa cu fermierii si specialistii din Moldova, vor fi organizate Forumul Agricol si Balul Fermierilor.
Primul eveniment din aceasta serie este Forumul Agricol, aflat la cea de-a III-a editie. Acesta se va desfasura in acest an la Centrul Expozitional Providenta, pe 26 si 27 septembrie. Forumul se constituie intr-o platforma de interactiune si dialog, oferind solutii, raspunsuri, exemple de succes si modele europene la intrebarile, problemele si nevoile semnalate de fermieri, procesatori, specialisti in domeniu din regiunea de Nord-Est.
Avand ca tema generala Exemple de succes si modele europene de activitati in agricultura si industria alimentara, Forumul va cuprinde: o conferinta in plen, pe 26 septembrie, si patru conferinte de specialitate (pentru Agricultura; Agricultura Ecologica; Zootehnie; Industria Alimentara), pe 27 septembrie.
Pentru a inlesni interactiunea dintre cei care isi desfasoara activitatea in domeniul agricol, va fi organizat Balul Fermierilor, joi, 26 septembrie, la Centrul Expozitional Providenta Iasi. Balul face parte din ansamblul de evenimente dedicate agriculturii si industriei alimentare din regiunea Moldovei, reprezentand o seara speciala de socializare, de recunoastere si premiere a excelentei in domeniul agricol, la care vor fi invitati peste 300 de fermieri din zona.
In 2012, Targul AGRALIM s-a bucurat de prezenta a peste 150 de expozanti, pe o suprafata de expunere de peste 10.000 mp. In cadrul targului au avut loc mai multe evenimente ce au facilitat intalnirea dintre fermieri si specialisti in domeniu, reprezentanti ai ministerului (Daniel Constantin – ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale), presedinti ai consiliilor judetene (Cristian Adomnitei – Iasi, Ioan Nechifor – Suceava, Florin Turcanu – Botosani), directori executivi ai directiilor agricole judetene (Neculai Olariu – Iasi, Cristian Delibas – Botosani, dr. ing. Ghita Burlui – Bacau), reprezentanti APIA (Paul Kmen – Iasi) si cadre universitare. La Forumul Agricol din 2012 au fost prezenti 11 speakeri, 12 invitati speciali care au sustinut prezentari in fata a peste 150 de participanti.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.