Marti, 3 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Dacic Cool va invita la Universul Sanatatii

Dacic Cool va invita la Universul Sanatatii

Email Imprimare

Intre 14 si 16 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti urmeaza sa se desfasoare o noua editie a evenimentului Universul Sanatatii, la care va puteti intalni cu produse romanesti, la preturi prietenesti, la standul magazinului online Dacic Cool. Este cunoscut faptul ca toate magazinele online, mai ales cele cu produse romanesti de calitate, simt nevoia de a-si promova mai mult produsele la astfel de targuri. Din pacate, produsele romanesti de calitate sunt mai putin cunoscute publicului larg decat produsele consacrate, internationale, din aceeasi categorie, deoarece au la dispozitie mai putine canale de a ajunge la consumatori.

Pe unele nu le gasim deloc in supermaket-uri. Iar firmele romanesti nu au bugete de publicitate comparabile cu marile corporatii internationale. Tocmai de aceea, produsele romanesti sunt vizibile mai mult in mediul online si au nevoie de o promovare mai intensa, directa, in randul consumatorilor care inca nu isi fac cumparaturile de pe internet. Contactul direct este mai reprezentativ pentru acestia din urma – de aceea, prezenta produselor la astfel de expozitii cu vanzare, unde clientii pot pipai, mirosi si testa produsele, este binevenita.
Magazinul online Dacic Cool va prezenta publicului care va vizita Universul Sanatatii produse pentru sanatate si pentru frumusete. Printre acestea, cea mai noua gama a producatorului autohton Gerocossen, numita Capilar+. Aceasta gama revolutionara, extrem de utila primavara, atunci cand, din cauza schimbarii anotimpului, parul cade mai mult, ofera trei produse extrem de utile pentru ingrijirea parului: samponul-tratament impotriva caderii parului, lotiunea-tratament impotriva caderii moderate a parului si serul-tratament impotriva caderii parului.
Mai multe detalii despre evenimentul Universul Sanatatii din perioada 21-23 iunie 2013 puteti gasi pe site-ul organizatorului, www.universulsanatatii.ro. Pana atunci, sibienii pot vizita, din 26 aprilie pana in 28 aprilie, expozitia Universul Sanatatii care se desfasoara la Hotel Continental, printre noutatile acestei editii numarandu-se tehnologii inovatoare de estetica, ingrediente de ultima ora si aparatura performanta pentru testarea sanatatii. Revista noastra online, Dacic Cool, este partener media al celor doua evenimente.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.