Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul de covoare Vintage vs Modern

Targul de covoare Vintage vs Modern

Email Imprimare

In perioada 26-28 aprilie, Home&Design Mall, primul mall de amenajari interioare din Romania, va gazdui targul de covoare Vintage vs Modern, ce reuneste cei mai importanti producatori si importatori de covoare din Romania. Printre cele mai renumite branduri prezente la eveniment se regasesc: Covoare de Cisnadie, Rugvity, Guy Laroche, Pierre Cardin, Renato Balestra, Brink & Campman, Lauren Jacob, Bellagio, Volker Heinrich, Wissenbach, Bakero, dar nu numai. Home&Design Mall a creat un eveniment pentru iubitorii de frumos si pentru cei care isi doresc sa aduca in casele lor, prin culoare, un plus de bucurie. Fie ca va doriti un covor lucrat in stil traditional sau un covor modern personalizat dupa bunul plac, aveti sansa de a alege din peste 2.000 de modele covorul preferat.
In cadrul targului veti putea realiza, cu ajutorul programelor de simulare si cu sprijinul specialistilor, covoare personalizate – va puteti alege culoarea, dimensiunea, design-ul si materialul dorit, precum lana, matase, poliester, insertii de piele, blana, bumbac sau orice combinatie intre acestea. De asemenea, in cele trei zile, se vor oferi si servicii de taiere si festonare pentru orice tip de mocheta sau covor.
Targul de covoare Vintage vs Modern va gazdui atat produsele fabricii de covoare Cisnadie, cat si ale grupului de producatori din care face parte – Feizy SUA, care va expune in cadrul evenimentului colectiile Covoare de Cisnadie si Flying Carpets - covoare traditionale romanesti si covoare clasice persane, colectia covoarelor mecanice realizate din vascoza si sintetic, covoare din lana, matase si bumbac, intr-o larga paleta de culori si modele.
Pe langa covoarele traditionale romanesti, targul va ofera modele provenite din cele mai exotice locuri ale lumii: India, Mexic, Peru, Guatemala, Argentina, Brazilia, Africa de Sud etc., aduse in Romania de Mega Marrex, compania care s-a remarcat si a castigat aprecierea clientilor cu produse de calitate, bun gust si originalitate. Printre cele mai deosebite modele de covoare oferite de Mega Marrex se numara covoarele realizate din fibra de Alpaca, una dintre cele mai luxoase fibre din lume.
Covoarele expuse vor avea dimensiuni variate, potrivite pentru orice tip de interior, de la interioare de lux si sali de conferinta pana la camerele de copii si tineret, case de vacanta, birouri, traverse pentru scari etc. Pe toata perioada targului se vor acorda reduceri atractive! Targul de covoare Vintage vs Modern este primul eveniment dintr-un sir de surprize pregatite de Home&Design Mall pentru acest an.
Mai multe detalii gasiti pe www.hdmall.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.