Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri InnerSound International New Arts Festival, la a doua editie

InnerSound International New Arts Festival, la a doua editie

Email Imprimare

Fundatia Lowendal, Bar A1, Black Box (Atelier NAG), Clubul Taranului, Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti si Muzeul National al Taranului Roman va invita la cea de-a doua editie a Festivalului International de Arte Noi InnerSound care va avea loc ├«n perioada 26-31 august 2013.  Tema festivalului de anul acesta este Mysterium. Daca prima editie isi propunea o experienta noua pentru spatiul cultural romanesc (o alta perspectiva asupra muzicii contemporane culte), anul acesta se anunta a fi unul spectaculos prin ascendentul primei editii, implicarea unui numar mult mai mare de artisti, dublarea zilelor de festival de la 3 la 6, precum si largirea numarului de locuri de desfasurare, unele chiar inedite.

Timp de sase zile, intreaga echipa InnerSound va invita sa descoperiti misterul din spatele fiecarui eveniment, mesajul sau ascuns, ascultand, vazand, simtind si interactionand cu magia pe care artistii invitati o vor revela prin actele artistice speciale.
Harta festivalului propune un traseu situat la confluenta artelor: concerte camerale, spectacole sincretice multimedia, concerte pantomima sau art-pop, auditii de muzica electronica în camera neagra (Dark Room Auditions), expozitie de fotografie si scurtmetraje mute insotite de muzica contemporana interpretata live. Programul cuprinde atat lucrari instrumentale sau electronice consacrate, abordate intr-o maniera calda si neconventionala, cat si peste 100 de prime auditii absolute si premiere: noi creatii muzicale, cinematografice, multimedia si fotografice aduse la viata de artisti din Romania, Austria, Polonia si Olanda.
Astfel, pentru al doilea an consecutiv, InnerSound International New Arts Festival aduce in atentia vietii culturale bucurestene efervescenta scenei artistice contemporane internationale, fiind ├«n acelasi timp si o platforma de promovare pentru cei mai talentati  tineri compozitori, instrumentisti, regizori, fotografi si artisti vizuali romani ai prezentului.
Programul si spatiile de desfasurare ale fiecarei zile sunt detaliate pe site-ul festivalului: www.innersoundfestival.webs.com/program si pe pagina de Facebook dedicata: www.facebook.com/InnerSound.Bucharest. Tot aici veti gasi biografiile artistilor si modalitatile de achizitionare a biletelor.
Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, precum si in reteaua Germanos si Inmedio.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.