Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul National de Imbracaminte si Incaltaminte Tinimtex, la Mamaia

Targul National de Imbracaminte si Incaltaminte Tinimtex, la Mamaia

Email Imprimare

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta (CCINA Constanta), in parteneriat cu Consiliul Judetean Constanta (CJC), organizeaza in perioada 18 - 22 septembrie 2013, cea de-a 58-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte Tinimtex, cel mai mare eveniment de profil din tara in domeniul industriei usoare, cu traditie pentru zona Dobrogea. Targul se desfasoara la Pavilionul Expozitional si la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din statiunea Mamaia, pe o suprafata totala de 5.500 mp.

Peste 240 de producatori si comercianti de imbracaminte si incaltaminte, din intreaga tara, participa la eveniment, cu cele mai noi colectii de haine, pantofi si accesorii pentru sezonul toamna /iarna, oferite publicului constantean la preturi atractive. Si in cadrul acestei editii a targului, CCINA Constanta si-a concentrat cu succes eforturile pentru atragerea de noi expozanti, astfel incat 10% din totalul firmelor prezente la targ se afla la prima participare.
Numarul mare de participanti si suprafetele ample ocupate subliniaza reputatia construita de-a lungul editiilor anterioare a TINIMTEX, aceea de platforma de prezentare a celor mai interesante noutati in domeniul dedicat modei si a tot ce reprezinta industria usoara romaneasca, imbogatind, astfel, gama de produse oferite catre piata de desfacere.
TINIMTEX va fi structurat astfel:
Pavilion Expozitional parter - imbracaminte adulti.
Pavilion Expozitional etaj - imbracaminte adulti si copii, lenjerie, home&deco, accesorii.
Centrul de Afaceri Eurolitoral – imbracaminte din piele si blana, genti si accesorii, incaltaminte.
Program de vizitare:
In perioada 18 – 21 septembrie: 10.00 - 19.00.
Duminica, 22 septembrie: 10.00 - 16.00.
Mai multe detalii gasiti pe www.tinimtex.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.