Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri "A Noua Dimensiune", Festival de Spiritualitate si Terapii Complementare

"A Noua Dimensiune", Festival de Spiritualitate si Terapii Complementare

Email Imprimare

Incepand cu 30 octombrie, Sala Dalles va fi gazda unui eveniment special ce abordeaza o latura a vietii constientizate mai putin in goana noastra spre a avea: Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare A Noua Dimensiune. Organizat in cadrul Salii Dalles, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie, evenimentul isi propune sa aduca in prim plan aspecte cu impact major asupra vietii si dezvoltarii noastre ca oameni. Evolutia spirituala, armonia si echilibrul sunt doar cateva dintre temele promovate in cadrul evenimentului, aflat deja la a doua editie.

Toate acestea vor fi abordate in programul zilnic de conferinte si seminarii. Pe perioada targului pot fi achizitionate carti de dezvoltare personala, spiritualitate si ezoterism, psihologie si astrologie, filosofie sau cabala. Workshop-urile practice de terapii complementare pe teme de interes general, homeopatie, aromaterapie, cristaloterapie, dispozitive de protectie energetica si multe altele va vor largi orizontul cunoasterii si va vor dezvalui noi cai de vindecare.
Pe parcursul celor 5 zile de eveniment veti putea achizitiona produse care contribuie la mentinerea sanatatii si imbunatatirea calitatii vietii: siropuri si uleiuri bio, ceaiuri din plante medicinale, cosmetice, orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din argint si pietre semipretioase. In paralel, la Sala Dalles, se va desfasura a XVI-a editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania, KILIPIRIM, ce reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.
Sunteti asteptati la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare A Noua Dimensiune, la etajul Salii Dalles, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie, zilnic de la 10.00 la 20.00.
Intrarea este libera!
Pentru mai multe informatii accesati: www.dallesrevolution.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.