Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Originalitate, romantism si multa dragoste la Galeria Dalles

Originalitate, romantism si multa dragoste la Galeria Dalles

Email Imprimare

Incepand cu 7 februarie, se deschide cea de-a IX-a editie a Targului de Valentine’s Day, unde cuvantul care guverneaza este iubirea. Timp de 8 zile, toate gandurile vor duce catre EL si EA, iar pentru ca momentul sa fie cat mai romantic, sunt pregatite o multime de cadouri original personalizate. Conform unui proverb suedez, o viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara. Chiar daca zapezile de afara amintesc de frigul si vanturile iernii, stim ca ele nu vor mai dura mult si doar peste cateva zile iubirea ne va dezmorti inimile.

Galeria Dalles va asteapta si in acest an pe indragostitii de pretutindeni care doresc sa-si rasfete persoana iubita cu cadouri romantice, dar inedite. Pentru ca ziua inchinata indragostitilor sa nu va gaseasca nepregatiti, sunteti invitati la Targul de Valentine’s Day de la Galeria Dalles, deschis intre 7 si 14 februarie, de la 10 dimineata la 8 seara.
Intrarea este libera!
Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook Galeria Dalles.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.