Miercuri, 21 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul International Gaudeamus, Bucuresti, 25-29 noiembrie 2009

Targul International Gaudeamus, Bucuresti, 25-29 noiembrie 2009

Email Imprimare

Lumina sta in carti. Deschideti larg cartile. Lasati-le sa raspandeasca lumina. Acesta este mesajul pe care il transmitea Victor Hugo, unul dintre titanii literaturii universale, in Discursul de deschidere a congresului literar din 1878.
Inca de la prima editie, din anul 1994, despre Targul International Gaudeamus - Carte de invatatura se poate spune ca raspandeste lumina.

Anul 2009 va marca cea de-a saisprezecea editie a Targului Gaudeamus, organizat de Societatea Romana de Radiodifuziune, intre 25 si 29 noiembrie, in Pavilionul Central Romexpo.
Ca in fiecare an, evenimentul va reuni edituri din tara si din strainatate, oferta de carte fiind extrem de diversificata, pentru a satisface toate gusturile in materie de lectura. Ca si la editiile precedente, vizitatorii sunt invitati sa participe la lansari de carte, dezbateri, seminarii si mese rotunde. Cu ocazia Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura va fi organizata si cea de-a saptea editie a Concursului National de Lectura Mircea Nedelciu, adresat elevilor de liceu din clasele terminale, competitie avand ca scop stimularea interesului pentru lectura in randul tinerilor.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.