Duminica, 20 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Body Mind Spirit Expo, intre 27 februarie – 1 martie 2015, la Sala Palatului din Bucuresti

Body Mind Spirit Expo, intre 27 februarie – 1 martie 2015, la Sala Palatului din Bucuresti

Email Imprimare

Ritmul in care traim este de cele mai multe ori ametitor, iar in toata viteza uitam unele lucruri importante sau le lasam de-o parte pana ce ajunge sa le uitam. Printre acestea se numara si grija fata de propria noastra persoana: trup si suflet. Suntem prinsi in vartejul vietii, traim parca mecanic si ne instrainam de lucrurile care obisnuiau sa ne faca bine si fericiti.
Expozitia Body Mind and Spirit, care-si va desfasura cea de-a XVI-a editie intre 27 februarie si 1 martie la Sala Palatului din Bucuresti, vine pentru a oferi celor interesati de sanatatea trupului si de cea a spiritului o alternativa la ritmul altert si stresant al traiului zilnic.

Daca va pasioneaza tratamentele alternative, alimentatia bio, curele naturiste, puterea de vindecare a plantelor, efectele miraculoase ale meditatiei si importanta regasirii de sine si a lui Dumnezeu, daca sunteti framantati de intrebari privind sensul vietii sau daca pur si simplu simtiti ca trebuie sa schimbati ceva in viata voastra pentru un echilibru mai bun in toate, atunci trebuie sa mergeti la Body Mind and Spirit Expo, in weekendul 27 februarie – 1 martie 2015, in Bucuresti la Sala Palatului, in intervalul orar 10.00-18.00.
La Body Mind Spirit Expo veti putea gasi oferte speciale la produse naturiste, alimente bio sau suplimente alimentare care sustin sanatatea trupului, veti asista gratuit la workshop-uri si conferinte care va pot ajuta si indruma in privinta sanatatii spiritului. Nu in ultimul rand, acolo vei putea petrece, cu ajutorul demonstratiilor artistice si sportive, cateva ore in weekend care sa va reaminteasca de cat de important este sa traim frumos si sanatos.
Printre expozantii care vor participa la eveniment se numara Prisum Himalaya, Star International Med, Hofigal, Good Days Therapy, Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER, Editura Adevar Divin, Editura Herald, Editura Agni Mundi si  multi altii.
Conferintele Body Mind Spirit vor fi sustinute, printre altii, de Rita Muresan, Andra Ivanov (practician vindecare reconectiva, mentor), Dr. Cristian Andrei, Coach Bruno Medicina, Psiholog Camelia Patrascanu, Claudia Jimeno, Roxana Gavriloaia, Camelia Paduraru (Trainer NLP) sau Oreste si Doru Bem.
Pentru a descoperi universul expozitiei Body Mind and Spirit, va asteptam de vineri pana duminica (27 februarie – 1 martie 2015) la Sala Palatului din Bucuresti.
Pentru programul complet al conferintelor gratuite, al demonstratiilor artistice si alte informatii utile puteti accesa site-ul expozitiei, www.bmse.ro. Printre partenerii media se numara si revista noastra, Dacic Cool.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.