Duminica, 20 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri A inceput targul de Martisor la Sala Dalles!

A inceput targul de Martisor la Sala Dalles!

Email Imprimare

Ioana Ginghina si atelierele ei de creatie MiniArt Show se muta la Sala Dalles in perioada 25 februarie – 8 martie, cand are loc Festivalul Primaverii, targul cu cele mai frumoase cadouri cu iz de primavara, martisoare cu traditie, daruri de suflet pentru doamne si domnisoare.
Alaturi de Ioana, la atelierele de creatie se va afla ca de fiecare data si fiica ei, Ruxandra: Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de cei mici si sa ne bucuram de venirea martisorului, ne “mutam” la Sala Dalles, pentru doua saptamani. Intr-un decor de poveste, vesel va invitam sa ne bucuram impreuna de sosirea primaverii. Primele doua ateliere de martisor le vom tine acolo. Sambata, 28 februarie, de la ora 11:00 vom povesti despre venirea Primaverii, ne vom juca cu diverse accesorii din care vom realiza cele mai frumoase martisoare pe care sa le oferim apoi persoanelor dragi, explica Ioana Ginghina.

Urmatorul atelier creativ va fi sustinut chiar de 1 martie: Invitam copiii la distractie creativa in cadrul atelierului Insirate margarite. Intr-o atmosefera de sarbatoare, cu mult zambet si voie buna, vom patrunde in lumea magica a margelelor. Vom realiza cele mai frumoase accesorii pentru femeile dragi din viata noastra, vom afla tehnici secrete despre bijuteriile handmade si fiecare va pleca acasa cu cel putin un cadou.
Mamicile vor fi sarbatorite cu mare fast si imaginatie de copilasii lor care vor veni in weekend-ul 7- 8 martie la Festivalul Primaverii: Ii vom invita pe cei mari si mici la alte doua ateliere inedite. Buchet de Floricele si Fantezie de ziua mamei sunt doar cateva din motivele pentru care trebuie sa veniti in familie la Sala Dalles. Inscrieri se pot face pe www.miniartshow.ro, adauga actrita.
Cei care vor veni la targul de martisor Festivalul Primaverii in perioada 25 februarie – 8 martie la Sala Dalles vor gasi cadouri dintre cele mai diverse, care ii vor impresiona pe cei dragi: ceaiuri aromate, aranjamente florale cu dichis, bijuterii, delicatese, cosmetice, produse bio de ingrijire, decoratiuni Feng Shui, cristale Swarovski si pot fi la curent cu noutatile acestui sezon urmarind pagina oficiala a evenimentului, https://www.facebook.com/sala.dalles! Printre partenerii media ai acestui eveniment, se numara si revista Dacic Cool.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.