Joi, 29 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Carti si prajituri

Carti si prajituri

Email Imprimare

Vizitatorii Targului International de Carte Gaudeamus, editia 2009, au avut, in premiera, ocazia sa-si indulceasca itinerariul literar delectandu-se cu delicatesele Cake Couture.

Conceptul initiat de Olimpia Rau in Romania are deja o traditie de mai bine de 200 de ani in alte tari occidentale precum Marea Britanie sau Franta. Principiul care sta la baza afacerii initiate de Olimpia Rau in martie 2009 este privilegierea calitatii si oferirea unor produse preparate din ingredientele cele mai bune existente la acest moment pe piata de la noi.
Ideea de la care a pornit tanara proprietara a afacerii Cake Couture a fost aceea de a-si rasfata clientii cu delicatese a caror originalitate porneste inca de la nivelul design-ului, personalizat in functie de dorintele clientului. Olimpia Rau a mostenit inca din copilarie pasiunea pentru creativitatea in domeniul gastronomic de la mama ei, care, dupa cum ne-a marturisit, a dorit intotdeauna sa confere prajiturilor preparate in casa un plus de farmec, realizand modele deosebite.
Absolventa a Facultatii de Stiinte Politice in limba engleza din cadrul Universitatii Bucuresti si, in prezent, traducator, Olimpia Rau isi dedica putinul timp liber adevaratei sale pasiuni, in care pune tot sufletul. A urmat si un curs in domeniul gastronomiei si a avut sansa sa se familiarizeze cu acest concept al cofetariei de nisa chiar in patria gusturilor celor mai rafinate, in Franta. Acolo a deprins veritabila maiestrie artistica ce ii caracterizeaza preparatele si, inspirata de capodoperele cofetarilor francezi, a decis sa puna bazele conceptului Cake Couture, de care, momentan, se ocupa singura.
Pe Olimpia Rau, perioada de criza nu a descurajat-o. Din contra, a pornit la drum cu mult entuziasm, hotarata sa le ofere romanilor delicatese unice. Secretele succesului in afacere sunt tot cele care fac diferenta in cazul pregatirii produselor: pasiune, ambitie si dorinta de a oferi calitate la superlativ. 
Daca ati ratat intalnirea cu delicatesele Cake Couture la Targul Gaudeamus, va puteti convinge de calitatea preparatelor comandand direct de pe site-ul www.cakecouture.ro. (Oana-Ilinca Moldoveanu)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.