Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Intalnire cu ApiLand la TMA - Targul de Medicina Alternativa si Terapii complementare

Intalnire cu ApiLand la TMA - Targul de Medicina Alternativa si Terapii complementare

Email Imprimare

In perioada 25-28 februarie 2016, la Romexpo, in cadrul TMA  - Targul de Medicina Alternativa si Terapii complementare - aveti intalnire cu ApiLand. Veti putea sa va bucurati la standul ApiLand de o degustare cu produse apicole dulci si sanatoase, apicole de calitate, din zonele de deal si de munte ale Transilvaniei, sa aflati pentru ce sunt indicate si cum va pot ajuta laptisorul de matca pur si crud, polenul crud, mierea cruda, propolisul etc. Un sfarsit de saptamana cu informatie si sanatate!

Romexpo organizeaza in perioada 25-28 februarie 2016 o noua editie a Festivalului de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare, cunoscut popular sub numele de TMA (Targul de Medicina Alternativa si Terapii complementare), locul de intalnire al tuturor celor preocupati de imbunatatirea calitatii vietii. Va puteti informa asupra beneficiilor minunate ale tratamentelor cu remedii naturale atat in cazul afectiunilor deja instalate, dar mai ales pentru prevenirea imbolnavirii. Remediile si produsele naturale puse la dispozitia vizitatorilor de catre expozanti, impreuna cu evenimentele conexe organizate pe durata festivalului de catre Romexpo si partenerii sai, vor transforma TMA in cadrul ideal pentru ca persoanele interesate sa cunoasca sa afle cum pot sa aiba un stil de viata sanatos si frumos cu ajutorul remediilor naturale.
Evenimentul se va desfasura in aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei – editia de primavara. Asadar, daca in acest sfarsit de saptamana veti merge la Romexpo, puteti afla si care sunt cele mai bune oferte de vacanta si care sunt cele mai bune produse pentru o viata sanatoasa si frumoasa! Aveti grija de voi si programati-va o vizita placuta si utila la Romexpo in acest sfarsit de saptamana!
Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare e un bun popas pentru cei care isi doresc sa gaseasca drumul spre o viata sanatoasa si echilibrata.
Si nu uitati ca la standul ApiLand aveti o intalnire dulce si sanatoasa!
Program de vizitare:
25-27 februarie 2016: orele 10.00 - 18.00
28 februarie 2016: orele 10.00 - 16.00
Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi.
Copiii sub 7 ani beneficiaza de intrare gratuita.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.