Duminica, 20 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Orchestra Romana de Tineret, in concert la Festivalul de la Milano

Orchestra Romana de Tineret, in concert la Festivalul de la Milano

Email Imprimare

In perioada 1-21 iulie 2016 are loc Festivalul International al Orchestrelor de Tineret de la Milano. Cu aceasta ocazie, Institutul Cultural Roman si Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia sustin participarea Orchestrei Romane de Tineret la Festivalul International al Orchestrelor de Tineret de la Milano. Alaturi de Orchestra Romana de Tineret participa orchestre din Franta, Italia, Marea Britanie, Polonia si Slovenia.

Vineri, 15 iulie 2016, ora 21.00, la Unicredit Pavilion din Milano (Piazza Gae Auleti 10, Milano), va avea loc concertul sustinut de Orchestra Romana de Tineret si violoncelista Julia Hagen, sub bagheta dirijorului Cristian Mandeal. In program vor fi prezentate lucrari de S. Prokofiev: Simfonia n. 1 in Re Magg. op. 25 Simfonia classica; P.I. Tchaikovsky: Variazioni su un tema rococo per violoncello e orchestra, op. 33; F. Mendelssohn-Bartholdy: Simfonia n. 4 in La Magg. Italiana op. 90.
Evenimentul beneficiaza de sprijinul financiar al Institutului Cultural Roman si face parte din programul oficial al Festivalului International al Orchestrelor de Tineret. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Pentru mai multe informatii: www.unicreditpavilion.it

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.