Vineri, 18 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri O clipa de liniste, in compania unei carti bune si a unui ceai delicios

O clipa de liniste, in compania unei carti bune si a unui ceai delicios

Email Imprimare

Un moment de repaos in timpul itinerariului literar prin Targul Gaudeamus este, intr-adevar, binevenit. Si unde altundeva ti-ai putea trage sufletul mai bine decat intr-un spatiu linistit, cu o atmosfera relaxanta, lasandu-te rasfatat de aroma ceaiului si a delicateselor de cofetarie pregatite cu suflet? La aceasta editie a Targului Gaudeamus am avut ocazia sa ma bucur de asemenea clipe de liniste, la... ceainaria targului.

La aceasta a saisprezecea editie a Targului Gaudeamus, pentru prima data a fost organizat un spatiu mai aparte, o adevarata oaza de liniste, unde puteai sa stai sa savurezi un ceai, sa participi la o lansare mai speciala, iar seara sa asisti la un concert deosebit, asa cum a fost si concertul formatiei de muzica veche Anton Pann, care pe mine m-a impresionat foarte mult. Printre partenerii organizatorilor acestui spatiu au fost si Ceainariile Rendez-Vous, pe care deja la cunosc toti cei carora le place sa savureze un ceai de calitate intr-o atmosfera linistita si relaxanta.
La Ceainariile Rendez-Vous esti invitat sa descoperi, alaturi de cei dragi, tainele rafinatului univers al ceaiului, intr-un spatiu intim, incarcat de magie. Va asteapta aici peste 200 de sortimente de ceai, alaturi de delicatese - prajituri si tarte - pregatite in casa. Ceainariile Rendez-Vous detin exclusivitatea pentru ceaiurile aromatizate folosite: toate sunt importate din arii geografice cu traditie in domeniu, precum China sau India, prin intermediul unui producator din Franta. Rafinamentul ambiantei este dublat de designul interior al ceainariilor: fiecare dintre camere este amenajata intr-un alt stil, avand la baza mobilierul masiv din stejar.
Domnisoara Madalina Radulescu, managerul retelei de Ceainarii Rendez-Vous, si-a gasit sursa de inspiratie pentru afacerea ei in Franta, la Strasbourg, unde s-a indragostit de atmosfera cochetei ceainarii Regina ceaiurilor. In martie 2003, pe cand era in anul trei de facultate, domnisoara Madalina Radulescu a deschis prima ceainarie Rendez-Vous, in zona Dorobanti, cu sprijin financiar din partea parintilor. Alegerea numelui nu este intamplatoare, ci semnifica o intalnire intre oameni sau - de ce nu? - intre oameni si ceai.
Ceainariile Rendez-Vous va vin in intampinare cu o gama originala de cadouri pentru cei dragi. Cutii pentru ceai, cu un design deosebit, ciocolata bio cu arome dintre cele mai imbietoare - de la scortisoara si banane, la turta dulce sau vanilie -, cani pentru ceai sau cafea si, nu in ultimul rand, ceaiuri a caror savoare va va trimite cu gandul la aromele copilariei: portocale, caramel, migdale si nuci.
Daca doriti sa va convingeti de farmecul Ceainariilor Rendez-Vous, puteti alege intre cele doua ceainarii din Bucuresti. (Oana-Ilinca Moldoveanu)   

Adresele Ceainariilor Rendez-vous:

Strada Edgar Quinet, nr. 8-10, Sector 1, tel. 021.313.00.24, 0723.541.998
Calea Floreasca, nr. 102, Sector 1, tel. 021.230.01.33, 0720.070.286

www.ceainarie.ro


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.