Vineri, 18 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Sonimpex Topoloveni a reprezentat Romania la Tallinn Food Fair

Sonimpex Topoloveni a reprezentat Romania la Tallinn Food Fair

Email Imprimare

Ziua de 25 octombrie este una dintre cele mai reprezentative pentru fiecare roman: ziua de nastere a Majestatii Sale Regele Mihai I, caruia ii dorim sa fie multi ani etalon al Demnitatii Nationale, si Ziua Armatei. Ne bucura in mod onorant calitatea de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, pentru toate produsele noastre si certificarea Cod operator NATO. Ieri, 25 octombrie 2017, Sonimpex Topoloveni a celebrat aceste evenimente cu o mare incarcatura istorica si de patriotism, prin participarea ca producator al primei Indicatii Geografice Protejate din Romania - magiun de prune Topoloveni, la doua evenimente reprezentative pentru tara noastra, Targul Food Fair Tallinn, organizat in Estonia, si la Indagra, targul international organizat in Bucuresti.

Suntem mandri ca reusim sa fim prezenti la evenimente importante atat pentru noi, cat si pentru producatorii din industria alimentara romaneasca. Am fost si dorim sa fim exemplu pentru toti colegii din aceasta ramura a industriei romanesti chiar daca ni se masoara gradul de anduranta prin nerespectarea drepturilor pe care le-am castigat prin certificarea Indicatia Geografica Protejata. Ca membru cofondator INACO (Initiativa pentru Competitivitate), alaturi de Andreea Paul Vass si Bogdan Dumitrescu, am atras atentia referitor la restructurarea profesiilor intr-un viitor foarte apropiat. In acest sens am propus crearea „Grupului de Lucru pentru Economia Viitorului”. Am prezentat faptul ca profesiile din agricultura si in mod deosebit din cea traditionala se vor pastra si vor deveni vitale pentru omenire, spune reprezentantul Sonimpex Topoloveni.
La Targul din Tallinn, Sonimpex Topoloveni a fost prezent cu toate alimentele functionale Topoloveni si Topoloveana. In Bucuresti urmeaza patru zile importante pentru fiecare producator agricol, deoarece se desfasoara Targul international Indagra – unde Sonimpex Topoloveni va fi prezent cu gama completa de alimente functionale Topoloveni si Topoloveana la corturile din fata Pavilionului C1.
In acest an i-au surprins foarte placut pe consumatori cu noile produse: dulceata Topoloveana din caise si din aronia (scorusul negru).
Sonimpex Topoloveni isi respecta deviza: produse 100% naturale, fara zahar adaugat, cu ingrediente romanesti care sa aduca beneficii de sanatate consumatorilor, adica alimente functionale.
Sonimpex Topoloveni, cu magiunurile Topoloveni de prune, mar, struguri sau dovleac si toata gama Topoloveana de zacusca, bulion de rosii si dulceturi, are onoarea sa fie Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutul International pentru Gust si Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, magiunul de prune Topoloveni a obtinut certificari multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. In domeniul calitatii nutritionale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale carui concluzii arata ca magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectand indicatiile medicului curant. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% romanesc, 100% natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten.
Dulceata Topoloveana este premiata pentru gust si calitate atat de catre International Taste and Quality Institute - cu stele de aur, cat si de Monde Selection - cu medalii de argint si bronz. Toata gama de produse reprezinta alimente functionale, fiind 100% naturale, fara zahar adaugat.
Mai multe informatii despre magiunul de prune Topoloveni si produsele Topoloveana gasiti pe www.magiun-sonimpex.ro si pe pagina oficiala de Facebook Magiun de prune Topoloveni.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.