Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Rommedica, Denta I si Somn Expo - trei manifestari pentru o sanatate mai buna

Rommedica, Denta I si Somn Expo - trei manifestari pentru o sanatate mai buna

Email Imprimare

Romexpo organizeaza, in perioada 11-13 aprilie, trei manifestari dedicate industriei medicale si stomatologice, domeniului farmaceutic si sectorului produselor si serviciilor care garanteaza un somn linistit.

Rommedica - Targul international de medicina si farmacie
- are ca scop depistarea solutiilor si produselor care asigura o imbunatatire a performantei in sectorul medical. Manifestarea se bucura in fiecare an de prezenta profesionistilor care doresc sa se perfectioneze, sa-si dezvolte si sa rafineze aptitudinile medicale si sa fie la curent cu noutatile din aria farmaceutica.

Ca la fiecare editie, Rommedica are o latura comerciala prin prezentarea de oferte pentru servicii si produse de ultima generatie care faciliteaza actul medical, si una stiintifica prin organizarea unor conferinte, cursuri teoretice si demonstratii practice la care sunt abordate subiecte de interes. Astfel, in cele trei zile de manifestare, vizitatorii sunt invitati sa participe la lansari de produse, lucrari de specialitate si tehnologii de ultima generatie care pot avea un impact major pentru sistemul de sanatate public sau privat.
Detalii suplimentare despre eveniment gasiti pe www.rommedica.ro

Denta I - Expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara - ilustreaza ultimele tendinte si inovatii in ceea ce priveste sanatatea dentara si prezinta oferte pentru produsele destinate cabinetelor sau laboratoarelor stomatologice. Vizitatorii specialisti au ocazia sa intre in contact cu profesionisti renumiti din aceasta industrie, sa participe la activitati tematice de interes si sa-si aprofundeze informatiile teoretice din domeniul stomatologic si tehnicii dentare.
Prin intermediul acestei manifestari, Romexpo isi propune sa faciliteze dialogul dintre cadrele specializate si furnizori, in scopul imbunatatirii serviciilor de medicina si tehnica dentara din Romania.
La editia de primavara 2019, Denta I expune cele mai noi tehnici si tehnologii dedicate medicinii dentare si este evenimentul care da posibilitatea medicilor dentisti si studentilor de a-si actualiza cunostintele din domeniul stomatologic.
Detalii suplimentare despre eveniment gasiti pe www.denta.ro

Somn Expo – Expozitia de produse si servicii care asigura un somn linistit – este un concept nou marca Romexpo si a fost organizata pentru a atrage atentia asupra impactului pe care tulburarile de somn il au atat asupra individului, cat si asupra societatii.
Specialisti din domeniu, precum medici, nutritionisti, companii, clinici, dar si producatori de mobila, articole textile si de iluminat, aduc in prim plan importanta unui somn odihnitor pentru sanatatea fizica si psihica. In cadrul Somn Expo, profesionistii din aceasta industrie vor explica cat de importante sunt orele de odihna si vor ilustra riscurile la care ne supunem in absenta lor.
Romexpo isi propune sa faca din Somn Expo o adevarata platforma de interactiune intre specialistii in somnologie, terapeuti, medici, reprezentanti ai asociatiilor care militeaza pentru un somn de calitate si publicul larg.
Detalii suplimentare despre eveniment gasiti pe: www.somnexpo.ro
Cele trei manifestari includ si o serie de activitati conexe. Programul cuprinde mai multe conferinte, simpozioane, sesiuni de comunicare si workshopuri dedicate specialistilor din fiecare sector.
Acestea sunt sustinute de profesionisti renumiti la nivel national si international si au fost organizate cu sprijinul Universitatii De Medicina si Farmacie Carol Davila, Societatii Stiintifice Romane de Oxigen - Ozonoterapie, Institutului National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie, Societatii Studentilor la Medicina din Bucuresti, Departamentului pentru Situatii de Urgenta/Fundatia SMURD, Societatii Studentesti de Chirurgie din Romania, Societatii Nationale Crucea Rosie Romana, Asociatiei Romane de Endodontie, Societatii Romane de Reabilitare Orala si Asociatiei Dentare Romane pentru Educatie. 
Mai multe informatii se regasesc pe www.rommedica.ro

Program de vizitare Rommedica, Denta I si Somn Expo:
11-13 aprilie, orele 10:00 - 18:00; Pavilion: B1.
Intrarea este gratuita!
Acces: Pietonal: portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului; Auto: portile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.
Tarif parcare: 5 lei/ora.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.