Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Indagra Food & Carnexpo 2019: 80% din suprafata de expunere, deja ocupata cu 5 luni inainte de inceperea targului

Indagra Food & Carnexpo 2019: 80% din suprafata de expunere, deja ocupata cu 5 luni inainte de inceperea targului

Email Imprimare

Indagra Food & Carnexpo, Targul international pentru industria alimentara, se desfasoara in perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, insa 80% din suprafata disponibila pentru expunere a fost deja ocupata. Mentionam ca 60% din firmele inscrise sunt din industria carnii. Vor fi prezenti atat distribuitori de tehnologii si echipamente de procesare, cat si furnizori de materii prime si producatori de produse din carne. Pana in acest moment, la editia din 2019 s-au inscris atat companii din Romania, cat si din alte tari, precum: Ungaria, Olanda, Germania, Bulgaria, Serbia, Italia, Suedia, Turcia.

Fie ca sunteti consumatori, agenti comerciali sau reprezentanti ai institutiilor implicate in sectorul alimentar din Romania, sunteti asteptati la Indagra Food & Carnexpo 2019. Daca doriti sa aveti un loc printre cei mai importanti jucatori din industria alimentara, contactati organizatorii pentru a stabili cele mai avantajoase conditii de participare: www.indagra-food.ro/contact.
Indagra Food & Carnexpo este un eveniment organizat de Romexpo, in parteneriat cu Addor Events, si se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de echipamente si tehnologii pentru industria alimentara, industria carnii, panificatie, industrializarea legumelor si fructelor, prelucrarea pestelui si laptelui.
In aceeasi perioada cu Indagra Food & Carnexpo 2019 (www.indagra-food.ro/ www.carnexpo.ro) se desfasoara Indagra (www.indagra.ro), Expo Drink (www.expodrink.ro) si Pack Show (www.packshow.ro).

Despre Romexpo
Romexpo S.A, societate comerciala cu capital autohton, avand ca actionar principal Camera de Comert si Industrie a Romaniei, este cel mai mare Centru Expozitional din tara.
Spatiile Romexpo pot gazdui orice tip de evenimente: targuri si expozitii, concerte, congrese, demonstratii, cursuri sau petreceri private.
Acesta dispune de:
• spatii expozitionale - peste 60.000 de mp;
• 2.000 de locuri de parcare;
• acces auto facil dinspre Bd. Expozitiei si Strada Parcului, spre intrarile B, C, D;
• acces pietonal: intrarile A si B;
• 10 sali de conferinte, congrese, seminarii.
Mai multe informatii despre Centrul Expozitional Romexpo gasiti pe: www.romexpo.ro sau pagina de Facebook - Romexpo SA.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.