Duminica, 5 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Concursuri Concurs cu premii Lysi - 21 aprilie - 5 mai 2011

Concurs cu premii Lysi - 21 aprilie - 5 mai 2011

Email Imprimare

Scrie-ne ce inseamna pentru tine tineretea trupului, a sufletului, a mintii. Cat de legate sunt intre ele? Si in ce masura conteaza ele pentru tine? De ce credeti ca lumea in care traim pare ca apreciaza doar supletea tineretii si mai putin intelepciunea batranetii?

Trimite-ne textele si fotografiile tale pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Poti castiga unul dintre cele cinci premii constand intr-o cutie de capsule cu ulei din ficat de cod Lysi.

Te invitam sa participi si la concursul nostru despre un stil de viata sanatos, pentru ca a ne pastra cat mai mult tineretea depinde si de noi, de modul nostru de viata. Trebuie sa fim atenti atat la modul in care ne hranim trupul, cat si la modul in care ne hranim sufletul si spiritul...

In Romania, produsele Lysi sunt importate de Saga Sanatate.


www.sagasanatate.ro

www.lysi.eu

Castigatori:
1. Margo
2. Oana Alexandra Stanciu
3. Adi Cavaleru
4. Andrei Andreescu
5. Lavinia PopescuMai multe despre regulile DACIC COOL pentru materialele participante la concurs si despre intrarea in posesia premiilor veti gasiti la capitolul Termeni si Conditii sau puteti afla contactandu-ne la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numerele de telefon: 021.225.05.07, 0787.88.46.05.
Precizam ca revendicarea premiilor trebuie sa fie facuta in maximum o luna de la data finalizarii concursului.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.