Luni, 23 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Q10 si orgasmul

Q10 si orgasmul

Email Imprimare

Un studiu american cu finantare guvernamentala, desfasurat pe un lot de peste 1.000 de persoane, pe o perioada de sase luni, a demonstrat ca statinele nu blocheaza doar colesterolul, dar si capacitatea de a avea orgasm si aceasta din cauza scaderii nivelului de coenzima Q10.

Dorinta si performanta sexuala depind de o serie de factori. Astfel, buna functionare a sistemului cardiovascular, starea generala de sanatate, capacitatea de concentrare si, inainte de toate, resursele de energie ale corpului sunt toate elemente esentiale. Toti acesti factori pot fi influentati in mod favorabil de coenzima Q10. Aceasta reprezinta cheia proceselor de producere a energiei in organism. Actul sexual este un puternic consumator de energie. In absenta acesteia, erectia se produce mult mai greu si nu poate fi mentinuta mai mult timp. De asemenea, aceasta depinde, in mod direct, de debitul de sange, iar Q10 reprezinta un element esential bunei functionari a sistemului cardiovascular.
Coenzima Q10 este recunoscuta pentru eficacitatea ei in performantele sportive, asigurand un surplus de energie pe perioade mai lungi de timp. Aceleasi beneficii se resimt si in cazul actului sexual.
Nenumarate studii publicate in prestigioase reviste de specialitate au demonstrat cresterea frecventei orgasmelor in cazul celor ce consumau Q10. Eficacitatea coenzimei Q10 a fost demonstrata atat pentru barbati, cat si pentru femei, chiar daca rezultatele sunt mult mai spectaculoase in cazul barbatilor.
Coenzima Q10 este o substanta asemanatoare vitaminelor, ce transforma grasimile, glucidele si proteinele in energie, jucand un rol esential pentru aproape toate functiile organismului, inclusiv pentru inima, sistemul imunitar si pentru reintinerirea celulara. Noi preluam aceasta coenzima din alimentatie, dar si ficatul este capabil sa produca mici cantitati de Q10. Numai ca alimentatia moderna nu ne asigura nici pe departe necesarul zilnic, iar productia hepatica scade odata cu varsta, dar si din cauza diferitelor medicamente pe care le utilizam. Un exemplu in acest sens il reprezinta statinele, de care foarte multe persoane sunt efectiv dependente.
Majoritatea medicamentelor administrate pentru scaderea colesterolului, indiferent de numele lor comercial, numite generic statine, au capacitatea sa reduca cantitatea de LDL circulant in sange (colesterolul daunator), fara a scadea HDL (colesterolul protector), scazand astfel, in mod sensibil, intensitatea procesului arteriosclerotic, reducand insa, in mod semnificativ, si nivelul coenzimei Q10.
Beatice Golomb de la Universitatea din California-San Diego, impreuna cu echipa ei, a studiat efectul asupra orgasmului a doua dintre cele mai populare branduri de statine. S-a constat o reducere a producerii orgasmului mergand pana la o rata de scadere de 50%. Studiul a fost realizat asupra unui lot de peste 1.000 de barbati si de femei. Semnificativ este si faptul ca brandul de statina care produce cea mai importanta reducere a colesterolului a fost si cel care a afectat cel mai puternic intensitatea orgasmului.
Astfel, daca suplimentarea zilnica a aportului de coenzima Q10 este importanta pentru fiecare dintre noi, ea devine vitala in conditiile administrarii anumitor medicamente precum statinele. Eficacitatea coenzimei Q10 depinde insa foarte mult de sursa de coenzima utilizata. Astfel, conform rezultatelor mai multor studii stiintifice, Super Bio-Quinona Q10 da cea mai buna disponibilitate biologica. Acest produs de la Pharma Nord contine coenzima Q10 pura, dizolvata in ulei de palmier, sub forma de capsule moi de gelatina. Fiecare dintre aceste amanunte reprezinta rezultatul unor indelungate studii menite sa maximizeze eficacitatea acestui produs.

Produs recomandat: Super Bio-Quinona Q10

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.