Duminica, 13 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Concursuri Concurs cu premii Boots - 15 martie 2010 - 28 martie 2010

Concurs cu premii Boots - 15 martie 2010 - 28 martie 2010

Email Imprimare

Scrie-ne despre barbatii din viata ta! Fie ca este vorba de iubitul, prietenul sau sotul tau, de tatal, bunicul sau fiul tau.
Trimite-ne textele tale pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Le vom posta si le vom premia pe cele mai frumoase 10 texte cu seturi de produse cosmetice Boots, ce contin urmatoarele produse: o crema de noapte Time Resisting (50 ml) No 7, un gel de dus (50 ml) si o lotiune de corp (50 ml) Botanics si o spuma de baie (75 ml) Soap&Glory.

 

In Romania, cosmeticele Boots se gasesc exclusiv in farmaciile Sensiblu.

www.sensiblu.com

Castigatori:

Rodica Puscasu
Ana Maria Bogdan
Rodica Michnovici
Irena Locusteanu
Livia Goian
Claudia Lavinia
Nina
Irina Scantei
Elena Pricob
Cristina N


Mai multe despre regulile DACIC COOL pentru materialele participante la concurs si despre intrarea in posesia premiilor veti gasiti la capitolul Termeni si Conditii sau puteti afla contactandu-ne la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numerele de telefon: 021.225.05.07 0787.88.46.05.

 

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.