Marti, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Cadouri Cadouri Cool, Dacic Cool, de ziua numelui tau!

Cadouri Cool, Dacic Cool, de ziua numelui tau!

Email Imprimare

Dacic Cool, deja o mare familie a celor ce simt si traiesc romaneste, va invita la sarbatoare! Sarbatorim impreuna fiecare traditie romaneasca, fiecare nume, fiecare eveniment care ne defineste. Descoperim impreuna semnificatiile numelor traditionale romanesti, iar magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool va dubla comenzile efectuate cu ocazia zilelor onomastice traditionale romanesti.

Ce este mai firesc decat sa ne spunem La multi ani! si sa ne oferim un mic cadou? Magazinul Dacic Cool isi propune sa ofere, cu ocazia onomasticilor traditionale si extrem de populare la romani, dublarea comenzilor efectuate de cei care poarta aceste nume sfinte si apreciate de romani. Pentru fiecare produs comandat, sarbatoritii vor primi cadou din partea magazinului inca un produs, dubland astfel comanda.
E timpul sa invatam sa ne bucuram impreuna, sa cream adevarate parteneriate. Mediul online este un spatiu al dialogului liber, al dialogului real, de la egal la egal, intre branduri si consumatori. Trebuie sa invatam sa ne respectam, sa ne intelegem si sa ne ajutam reciproc. Si - de ce nu? - sa ne bucuram impreuna. Magazinul Dacic Cool va asteapta cu produse romanesti pentru sanatate si frumusete, cu cadouri pentru dumneavoastra si pentru cei apropiati, carora vreti sa le faceti o bucurie. In acelasi timp, prin aceasta actiune, magazinul Dacic Cool urmareste sa ne reaminteasca importanta si semnificatiile atat de profunde si de frumoase pe care le au traditionalele prenume romanesti, dintre care majoritatea se regasesc si in calendarul nostru crestin. Esti parca mai implinit atunci cand redescoperi semnificatiile profunde ale numelui tau si marea familie care sarbatoreste odata cu tine acea atat de frumoasa zi a numelui tau. Asa ca Dacic Cool isi propune sa ne ajute sa descoperim mai multe despre numele atat de populare la noi, iar magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool va dubla comenzile sarbatoritilor.
Pentru inceput, acum, inaintea marii sarbatori a Adormirii Maicii Domnului, pana in 15 august, toti cei cu nume derivat de la Maria, precum Marioara, Mariuca, Mariuta, Marita, Maricica, Mia, Mioara, Marinela, Mariana, Anamaria, Marian, Marin, Marinica etc., vor primi cadou, din partea magazinului online Dacic Cool, dublarea comenzii.
Tot in luna august, dublarea comenzii se va aplica si pentru promotiile dedicate celor cu numele Adrian/Adriana (intre 16 si 26 august) si Alexandru/Alexandra (intre 27 si 30 august), dar si celor cu nume derivate de la acestea.
Despre modul de desfasurare a promotiei puteti afla mai multe vizitand magazinul online Dacic Cool. Pentru informatii suplimentare, puteti apela numerele de telefon: 021.225.05.07, 0787.88.46.05 (de luni pana vineri intre orele 10.00 si 18.00) sau puteti trimite un email la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Le uram tuturor sarbatoritilor La Multi Ani!

Comentarii (2)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.