Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Concertul Craciun Vienez – cel mai asteptat regal muzical in ajun de sarbatori!

Concertul Craciun Vienez – cel mai asteptat regal muzical in ajun de sarbatori!

Email Imprimare

Doar o zi ne mai desparte de cel mai asteptat eveniment muzical al sarbatorilor de iarna, Concertul Craciun Vienez. Faimoasa orchestra Johann Strauss Ensemble isi va incheia turneul in Romania, printr-o reprezentatie de exceptie, joi, 22 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, de la ora 20:00. Peste 3000 de spectatori sunt asteptati la eveniment. Concertul Craciun Vienez aduce in fata publicului iubitor de frumos un repertoriu unic alcatuit din lucrari de muzica clasica ce apartin celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor (Strauss, Mozart, Haydn, Beethoven, Schubert sau Dvorak), valsuri sau arii de opera celebre. Sunetul tipic austriac, virtuozitatea muzicienilor si momente fine de umor, garanteaza un spectacol de neuitat.

Alaturi de faimoasa orchesta vor urca pe scena si trei dintre cei mai apreciati solisti de muzica clasica din Romania: tenorul Alin Stoica, soprana Tina Munteanu si tenorul Christian Christoff. Prim solist si dirijor al concertelor unice sustinute de Johann Strauss Ensemble este Russell McGregor talentatul si charismaticul dirijor al orchestrei celebrului palat Schonbrunn din Viena. Sub bagheta lui Russel McGregor, au performat vedete ale muzicii de opera, precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras sau Ildiko Raimondi si multi altii.

Cu o traditie de peste 16 ani pe scenele din Romania, orchestra Johann Strauss Ensemble a inceput un turneu national in tara noastra pe data de 12 decembrie, dar a sustinut si doua spectacole in Bulgaria. Este cu siguranta cea mai iubita orchestra de catre publicul din roman, marturie stand zecile de concerte cu casa inchisa pe care aceasta le-a sustinut timp de 16 ani in cadrul deja traditionalului Turneu de Craciun.

Fondata in anul 1985, orchestra Johann Strauss Ensemble este alcatuita dintre cei mai talentati muzicieni din Austria, multi dintre acestia fiind de nationalitati diferite, dar cu totii colaborând cu orchestre prestigioase din Viena, Linz sau Salzburg. Sunetul tipic si unic austriac, plus o picatura de umor, stau la baza succesului international al acestei orchestre de virtuosi, aplaudata cu entuziasm de spectatori de pe toate meridianele. Johann Strauss Ensemble a reusit sa incânte toata Europa prin perfomantele sale muzicale. S-au bucurat de reprezentatiile orchestrei spectatori din Paris, Londra, Monaco, Madrid, Roma,  Bruxelles, Berlin, Zurich, Hamburg, Salzburg Linz si desigur, Viena. In turneul australian muzicienii de la Johann Strauss Ensemble au fost numiti "Regii Valsului".

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, ticketnet.ro, www.salapalatului.ro, www.bilet.ro si format printat la casa de bilete a Salii Palatului sau in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay.

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista www.daciccool.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.