Marti, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri Idei de succes Publicitate in taxi, prin programul lansat de GoCab Romania

Publicitate in taxi, prin programul lansat de GoCab Romania

Email Imprimare

Aplicatia GoCab Romania a lansat un nou serviciu: publicitate in taxi, prin programul GoCab Advertise Partners. Practic, prin intermediul unor tablete montate pe partea posterioara a scaunelor din fata, clientii de taxi pot urmari diferite reclame. Avantajul acestor reclame este ca acestea pot sa fie foarte targetate, ajungand exact la publicul-tinta dorit. De pilda, ele pot fi integrate intr-un calup de continut video care se refera la destinatia aleasa de clientul de taxi.

De exemplu, un turist care cheama un taxi prin aplicatia GoCab Romania din Aeroportul Henri Coanda si doreste sa mearga in zona centrala a Bucurestiului va putea urmari inclusiv reclame la restaurantele din Centrul Vechi.


Alin Grosu, director departament de dezvoltare software GoCab Romania, a declarat: Partenerii care aleg sa se alature programului nostru GoCab Advertise Partners pot beneficia de venituri suplimentare. Noi suntem foarte flexibili atunci cand vine vorba de partenerii nostri si nerabdatori sa impartasim cu ei succesul si castigurile, prin intermediul celor mai inovatoare tehnologii pe care le implementam in programele noastre! Iar clientii de publicitate se pot bucura de accesul la publicul-tinta pe care si-l doresc!
Aplicatia GoCab Romania este o aplicatie de comenzi taxi prezenta in acest moment in 25 de orase mari din tara si este in continua extindere. Aplicatia este dezvoltata de GoCab Software S.A., companie romaneasca listata la Bursa de Valori Bucuresti.
Aplicatia GoCab Romania poate fi descarcata in mod gratuit:
IOS: https://apple.co/3sCDykA
Android: https://bit.ly/3G3xuHD
Huawei: https://bit.ly/3sA0v8g
Informatii suplimentare referitoare la programul GoCab Advertise Partners puteti gasi pe www.gocab.ro, sunand la telefon 0727.105.343 sau solicitandu-le la adresa de e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.