Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Locuri Recomandari Urbanesc, originalitate contemporana

Urbanesc, originalitate contemporana

Email Imprimare

A realiza o imbinare perfecta intre contraste este o adevarata arta. Imbinarea vechiului cu noul si a trecutului cu prezentul a parut dintotdeauna un proces imposibil, insa Urbanesc a reusit sa impleteasca cu maiestrie fire alb-negru de trecut cu fire colorate de prezent. Asa a luat nastere atmosfera unica din acest spatiu, unde noi, cei care traim intr-un tumult de zgomot si culori in agitatia marelui oras, descoperim un loc luminos, unde putem savura o clipa de liniste inconjurati de obiecte de design ale creatorilor romani si de imagini ceva mai vechi, poze sepia sau alb-negru, ale istoriei noastre recente, care ne amintesc de copilarie si pe care le privim cu nostalgie. Aici, contrastele stiu sa convietuiasca si sa se impleteasca frumos. In aceasta atmosfera unica simti altfel sufletul orasului, respiri in ritmul culturii urbane, simti apartenenta la stilul in continua miscare al Bucurestiului. Invitatia Urbanesc e simpla, directa, aparte - Simte orasul!

La Urbanesc fiecare incapere din vechea casa din Bucuresti este decorata intr-un stil modern si are un design original. In acest spatiu unic, exista si un concept store, unde nimic nu este ceea ce pare a fi, unde chiar si cele mai banale obiecte se schimba radical, transformandu-se in declaratii de stil. Aici, tineri designeri isi expun creatiile originale, bijuterii confectionate manual, tricouri imprimate sau obiecte de mobilier concepute in forme si asimetrii unice.
Nota de originalitate este completata de evenimentele culturale ce se desfasoara aici: lansari de carte, proiectii de filme documentare sau expozitii de fotografie. Din cand in cand, Urbanesc spune stop agitatiei si invita oamenii urbei sa stea si sa asculte glasul artei, sa-i confere acesteia posibilitatea de a le patrunde in suflete. La acest inceput de toamna, pana in 27 octombrie, la sfarsitul fiecarei saptamani, se danseaza precum dansau strabunii nostri, se impletesc panusi, se cioplesc linguri, se mediteaza in spatiul galeriei de arta, au loc evenimente unice, altfel decat ceea ce ofera in mod obisnuit marele oras... Mai mult, aici chiar si copiii au spatiul lor unde se pot juca si pot invata lucruri noi.
Asadar, ce este Urbanesc? Nu numai un restaurant cu o bucatarie contemporana, nu numai un loc de cultura si arta sau un concept store, ci o piesa diferita din miile de piese identice... Urbanesc a facut posibila intalnirea dintre spiritul artei si spiritul orasului. Pentru cei care isi hranesc sufletul cu evenimente culturale, pentru cei care isi creioneaza realitatea in spiritul Bucurestiului actual, Urbanesc este un loc in care se vor redescoperi. Urbanesc
Str. Pictor Stefan Luchian, nr. 17, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 021.313.77.16
E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

www.urbanesc.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.